Vysoka skola

tekvicka_

vacsinou to je tak, ako to tu pisali: su povolene absencie, na ktore je mozne vyuzit bez uvedenia dovodu, pokial ide o absencie navyse tak vacsinou chcu vidiet ospravedlnenku od lekara a pod. jasne, ze ked mas skutocne padny dovod tak ta kvoli tomu nevyhodia. niektori si vyzaduju, aby sa student ospravedlnil vopred, ze nepride a potom musi doniest aj ospravedlnenie. ja som sa s tym stretla.

líštička

U nás to fungovalo takto: prednášky nepovinné, cviká - maximálne tri absencie a nikto od nás ospravedlnenky nechcel. Nemáš možnosť nahradiť si tú hodinu s iným krúžkom?

JanaZa

ahoj no lavenderka to celkom vystihla...ale niektori ucitelia vyzaduju ospravedlnenku od lekara ak mas viac absenciek ako je povolene...niektori nie. Niektori to riešia napriklad prácou navyše...alebo testom...to je individuálne. Radím spýtať sa dotyčného učitela...ak je normálny ovšem...na vš. sa stretneš zo všelijakými osobami. Zelám vela stastia :-)

levanderka

ked je to prednaska tak vpohode na tie chodit nemusis, ked je to seminar tak profesor bz mal na yaciatku semestra povedat kolko absenciek ya semester moyes mat. jednodzcho neprides a hotovo :) ziadne ospravdlnenie, nikoho to nezaujima. asi tak :) a sorry za vymenene y /z :)