Kondomy

Príspevok v téme: Kondomy
dena007

Chcem sa spytať na spravne použivanie kondomov...navod poznam od predu aj odzadu..ale stale rozmyšlam nad tym že ked sa s priateľom milujeme druhy krat (myslim to tak že ked sa už raz vystrieka)..nieje nejaka šanca že by sa spermie z penisu dostali na kondom a potom do mna??stači ked sa len poutiera??

dena007

ja by som bola najradšej keby už nejdeme druhykrat ale priatel sa prvy hned spravi a potom nemame z toho nič ani jeden...tak ja neviem :(

t333

keby aj. z jednej kvapky sa takmer neda otehotniet. sanca je asi tak 1: 1000000000000.
na otehotnenie je totiz potrebne urcite mnozstvo spermii (napriek tomu,ze do vajicka sa prebjuje len 1). v tej jednej kvapke je mnoztvo z ktoreho je takmer nulova sanca otehtniet.

AdamKrt

Na utieranie by som sa nespoliehal. Pri pouziti kondomu druhy krat, radsej si ho utriem, umyjem sprchovym gelom a otvor z mocovej trubice este pritlacim na toaletny papier, aby aj to, co je v trubici sa dostalo na papier. Potom este dokladne si umyt ruky. Kedze partnerka sa boji otehotnenia este viac, tak pre istotu pouzijeme aj Pharmatex.

Samotne utretie penisu nezabrani tomu, ze na rukach ostali zvysky spermii a pri nasadzovani penisu sa mozu dostat na kondom.

Taktiez posielam partnerku, aby si aj ona umyla mydlom ruky. Je mozne, ze ak chytala penis, nieco je na rukach mohlo ostat. Mohla by tak tiez preniest nieco na penis, ci kondom znovu...