Často choré dieťa

Príspevok v téme: Často choré dieťa
hajlovka

Mám 6-ročného syna, ktorý má ustavične sople, rôzne zápaly, baktérie, angíny. už mu vybrali nosnú mandlu, ale nepomohlo to. V škôlke stále chýbal a teraz, keď začal chodiť do školy, zase je doma. Neviem, ako sa bude učiť, keď bude miesto v škole doma v posteli. Dozvedela som sa, že takto choré deti úspešne lieči Dr. Albertová z Bratislavy. Máte niekto s ňou skúsenosti? Pozrela som si o nej na internete, ale rada by som sa s pýtala niekoho kto ju osobne pozná. Vďaka.

orchida

ked mal nas syn tri roky sme liecbu u nej absolovali. styri roky nebol potom chory ale uz na neho zase nieco zacina liezt. mozno ma na to vplyv aj to, ze sa s muzom dost casto hadame, nejako sa to u nas zhorsilo. ale chystam sa znova obratit sa na albertovu ak mu to neprejde. lebo to bolo celkom fajn ked prestal brat tie blbe antibiotika. a asi by som mala aj nejako upravit stravu. chodi uz do skoly, tam je druzina, neviem ako tam varia, ale nechuti mu to. a doma ked pridem vecer je to stale dokola to iste. to aby bola zena doma a nie chodila do roboty ak ma kazdy den varit a este vymyslat co je zdrave a aby to bolo stale nieco ine.

Majka754

aj my máme často chorú dcérku, v novembri sme si pretrpeli mesiac vo špitáli, pretože chytila ​​mononukleóza a od tej doby sa to s ňou chuderka ťahá. sme neustále chorí, nastúpila v septembri do škôlky a tou nemocnicou a potom nasledujúcemu nemocema tam skoro nebola. nádcha, angíny, priedušky, stále niečo, príde mi, že stále len berie antibiotiká. Už má tak strašne oslabenú imunitu, že už skúšame čokoľvek, aby sme zabránili nejaké ďalšie choroby. Je chorá prakticky čo mesiac. Teraz berieme od Valosun nejaké probiotiká, Biopron macík sa to volá. Uvidíme či toto aspoň trošku zaberie. snáď áno, už sme z toho s manželom na prášky obaja.

aetelaa

ta doktorka o ktorej pisete pracuje v centre alternamedica a tam sa naozaj zaoberaju aj liecbou casto chorych deti, take tie stale sopliky a slaba imunita, bolave uska, krce v bruchu anginy alergie a tak.

magda.m

Aha, este som si spomenula - ona sa vola celym menom Luba Abertova. Najdes si o nej na Googli, my sme tiez tam nasli na nu kontakt, ale predtym sme mali tip od jednej znamej.

magda.m

Hajlovka, Dr. Albertovu poznam uz dlhsie osobne. Ja som k nej chodila s dcerou, ale ona mala trocha iny problem a hlavne je starsia ako tvoj syn. Moja dcera mavala od detstva zapaly mocovych ciest. Kvoli tomu casto lezala aj v nemocnici a bola aj na lieceni. Dr. Albertova ju dala do poriadku, lenze to mala uz dcera 19 rokov ked sme boli u nej prvykrat na vysetreni. Neviem ti teda povedat, ako je to s takymi malymi detmi u nej. Mozem ti povedat len aka ona je. No my sme tam prisli prvykrat spolu, dceru vysetrila a potom s nou chcela hovorit bez mojej pritomnosti. To trvalo este asi hodinu. A ked dcera zacala brat lieky tak viem tolko, ze s nou velmi casto komunikovala. Ona lieci asi tak, ze toho pacienta stale sleduje, nie je to take ze da ti lieky a potom sa nestara, to nie. Je velmi starostliva. Este asi tolko, ze je prijemna a taka optimisticka, tak ta povzbudzuje a skratka sa o teba stara. Ale to asi robi kazdy sukromny lekar. Neviem co by si o nej este chcela vediet. Hadam este to, ze moze mat tak okolo 50 -60 rokov. Nespominam si na nic negativne, skor sme si s dcerou hovorili, ze je velmi priatelska a mila. Tak asi tolko.

petruška

obidvaja maju uz za sebou mnostvo vysetreni, uz aj lezali v nemocnici. atb im predpisuje lekarka len co vstupime do dveri. uz som jej parkrat naznacila, ze sa mi to nepozdava, ved ich to moze poskodit, ale iba mi povie, aby som im kupila probiotika a nech zbytocne nerozmyslam ako ich liecit, vraj na to je tam ona.

caretta

ATB na dennom poriadku? to nie je vôbec dobré, baktérie sú už iste rezistentné a taká liečba je zbytočná.
robili niekedy vašim deťom krvný obraz a eozinofily? nemali ich zvýšené?
podľa toho sa totiž pozná, či nemá dieťa nábeh byť alergikom. v takomto prípade celkom účinne zaberajú antihistaminiká. samozrejme netreba zabúdať na otužovanie, účinné vetranie, preventívne preplachy nošteka slaným roztokom a zvyšovanie imunity napr. betaglukánmi.

petruška

nasla som to na internete, je to centrum alternamedica, je tam napisane aj specialne o casto chorych detoch. mozno to vyskusam, lebo by som rada isla do prace, ale takto sa neda, stale s detmi doma. raz jeden chory, raz druhy. ale aj tak by som bola rada, keby sa tu niekto ohlasil kto tam uz bol a ma skusenosti.

petruška

a vies kontakt na tu dr. albertovu? meno som uz pocula ale ju nepoznam. ja mam tiez dve male deti ktore este nechodia do skoly ale su permamentne chore. jeden ochorie od druheho a antibiotika na dennom poriadku. tiez by som to rada riesila. kde sa o nej da nieco precitat?staci dat do googlu jej meno? nevies jej cele meno - iba priezvisko?