stiahnutie farby

Príspevok v téme: stiahnutie farby
liluška22

ahojte má niekto skúsenosti z prípravkom z biofarmy mal by stiahnuť farbu z vlasov a zanechať pôvodnú farbu, v minulosti stál okolo 2OOsk,ako sa volá? funguje to? nezničí to veľmi vlasy? moje pôvodné sú svetlo hnedé, ale pred pol rokom som si ich zabarbila farbou palette deluxe tmavohnedou, chytilo to skoro do čierna a teraz mi to vyrastá, tak by som to chcela dať preč

Kudrlinka1

Ahoj, na stiahnutie farby na vlasy odporúčam vitamín C. Zmiešať s vodou, aplikovať na vlasy a nechať pôsobiť cca 20-30min. :)

beaaa

Ahoj aj ja by som c hcela odfarbiť tmavo červené vlasy na moje blond stačilo by to najprv na svetlo hnedu myslíte že by mi to pomohlo ?

whee_ee

Odfarbené vlasy nestiahneš, iba nafarbené. Nafarbené sú vlastne prekryté, takže to môžeš stiahnuť, ale odfarbené vlasy sú vlastne vytiahnuté pigmenty... No, neviem to vystvetliť lepšie :)))

ladyinred

farbím si vlasy na svetlú blond, pôvodne mám špinavú blond, stiahne mi to aj takú farbu? Kde sa to dá zohnať?
Ďakujem...

myspace

A kde je sa nachadzaju tie predajne Biofarmy, aj v Košiciach?... alebo nemaju webovu stranku odkial sa daju veci objednať? lebo mam rovnaky problem

silvia111

Ahoj, kúpila som dcére prípravok Nouvelle color back - v biofarme, stál 7,70 eur. Potrebovala stiahnuť tmavo hnedú farbu - urobila som jej to doma(v letáku je písané, že len na profesionálne účely) je to jednoduché a výsledok výborný. Stiahlo jej to skoro až na jej pôvodnú farbu - plavú. Použi to podľa návodu - je to jednoduché.