čo robiť? žeby bol fake? prosím poraďte

Príspevok v téme: čo robiť? žeby bol fake? prosím poraďte
smutna00

Musím to už niekam napísať, lebo ma to posledné dni veľmi žere a prosím vás aj zároveň, aby ste mi poradili či to mám nechať tak alebo..no k tomu sa dostanem, vopred ´dakujem za prečítanie a rady!

Písala som si jeden večer s jedným chalanom a neviem prečo, ale proste sa mi s ním písalo dobre, aj keď nie dlho lebo som bola unavená a chcela som ísť spať. Tak som mu potom napísala, že už musím ísť a tak sme sa rozlúčili. Na druhý deň som mu nepísala len pozdrav rátajúc s tým, že potom odpíše, ale nič. Na ďaľší deň zmizlol jeho album a fotku si dal preč (veľmi som ho tam ani nemohla poznať ako vyzerá ale to je jedno), bolo mi to čudné, že odrazu o sebe nedal ani vedieť. Potom som mu napísala znovu, ale nič. A vždy ke´d som ho videla, že bol online, tak som ho videla len ako prihláseného a nie žeby bol niekde v chat miestnosti a pod, tak ani neviem či sa k tým mojím rp-čkam vôbec dostal.

A teraz neviem čo s tým..obvykle by som to neriešila, keď si s niekým popíšem tak okej, nemám potrebu si s ním potom písať znovu, proste len také jednorázovka na zabitie nudy.. Ale s ním sa mi písalo ozaj dobre, proste sa zdalo, že mal fajn názory a nebol to žiaden vymetenec a rada by som ho spoznala. Ale áno viem viem, že takto nemôžem vedieť aký kto je, že najlepší obraz si o ňom urobím osobne. Popravde medzitým padla reč aj o tom, či sa nestretneme a ja že môžme ale tým to haslo, lebo som už musela ísť offline.

Ale hrozne ma to žere, nedá mi to nechať to len tak, chcem s ním byť v kontakte, ale ke´dže neviem či rítal tie rpčky, tak rozmýšľam či mu nemám napísať e mail. Nie som žiadny vliezavý typ, ale proste chcem vedieť čo sa s ním stalo, či bol iba fake, aj ke´d sa mi to tak nezdalo no.. Rada by som to nechala tak, ale nemôžem, proste mi to vkuse behá po rozume, že by to mohol byť fajn človek, a tak ma to láka sa o tom presvedčiť a spoznať ho. Neviem..mám dať na ten e mail? nebude to vtieravé? vtedy mi napísal on a nezdalo sa, že by som ho nejak urazila, alebo že by som mu písala dáke kraviny, ktoré by ho donútili ignorovať ma a pod. Proste normálny rozhovor. Teda..normálne dopisovanie. Prosím poradte mi, neviem už čo mám robiť..aj by som to tak nechala, ale nedá mi to, proste vkuse ma to otravuje a nemám pokoj a chcem vyskúšať aj tú poslednú možnosť email, že ten by si skôr všimol, a ak by ani na ten nereagoval, tak by som to asi už definitívne nechala tak..A ešte k tomu ani neviem čo mám doň napísať..že "ahoj, neviem či si ma pamätáš, písali sme si bla bla bla, prepáč ťa ak ťa otravujem.."

Prepáčte že je to také dlhé, ale musela som to niekde napísať a dúfam, že si to niekto aj prečíta a poradí čo by on robil na mojom mieste. Ďakujem a pardón za chyby.

Jajka11892

Moja. Ja som si písala s chalanom minimálne pol roka.. FB, pokec úplne zlatý, milý, super chalan a keď sme sa stretli raz v meste večer tak sa z neho vyklul taký kokot (sorry za výraz) ale lepšie slovo na neho nenájdem. Nechcem hádzať všetkých do jedného vreca ale viac krát som sa takto popálila keď som sa spoznala s niekým cez internet. Takže radšej to nechaj tak možno by si sa iba sklamala. :)

smutna00

Ďakujem za rady..ale neviem či ten mail by vôbec pomohol, podľa mňa nie..a zdá sa, že ten nick nebude používať..no ale ´dakujem

gret

smutna, paci sa mi to, co napisala verula. Je to mile a nevtierave. Ale nemyslela si aj na to, ze ma napr. priatelku, ktorej to vadi? Mozno jej vadi, ze si s niekym pise, ze tam ma foto a pod. HM? porozmyslaj

arana

ako sa tak clovek moze namotat z jedneho rozhovoru ked ani nevies kto bol na druhej strane mozno to bol fakt fake a nejaka husa si z teba utahovala :) ocividne ta ma u prdelky tak sa na to vykasli. Nestrapnuj sa zbytocne. Keby chcel a bral by ta tak isto sam by napiisal...nebud ťuťu :)

Iveta Michael

smutna...naozaj si z toho smutná,až vykoľajená...no žiaľ tak to sa občas stáva...ale ak Ťa to už celkom oberá o pokoj v duši tak mu teda ten mail naúíš.Tým už asi nič viac nestratíš..možno sa ozve,možno má notebook v servise alebo pokazil sa mu PC..alebo cúvol pre niečo,no ťažko takto hádať.Napíš teda ale len stručne a opýtaj sa ho rovno či sa už etda radšej nestretnete.Je možné že si to rozmysle vieš,divné je to že zlikvidoval tak náhle svoj album,fotku atď. To sa nedeje len tak bez príčiny,možno si tu niečo opomenula tak až tak do toho nevidíme...skús a uvidíš.

verula

Napiš mu ten mail , bože ved čo je na tom ? napíš mu ,že sa ospravedlnuješ m že vtedy si už musela ist off , lebo si bola velmi ospala a ak ma čas tak si môzte pokecat ,že sa ti zda taky normalny nie je taky vetroplach ako ostatny tu na nete a tak... ak nebude reagovat vykašli sa nanho , ale aspon sa ti ulavi na dušičke . tAK PRAJEM VELA ODHODLANIA Pááááááá

kikusa33

smutna, ukludni sa, z jedneho rozhovoru nemozes usudzovat, ze je to clovek, s ktorym si mas co povedat... Neries ho a bodka. A hlavne nebud teraz kvoli tomu (nicomu) smutna! :)

smutna00

Tak neviem..ono, vyzeralo to, že si nedávame úplne v ten večer s bohom, proste sme rátali, že si asi ešte popíšeme niekedy. Ale neviem..asi sa na to vykašlem, tie rp mu uričte prišli a prečítal si ich a keby chcel odpíše. Ale všetko mi to pripadá ako naschvál, raz sa zdá, že nájdem človeka s kým si mám čo povedať a aj ten sa hneď "stratí" ..

lost

Uz si ten email mala davno napisat!

Ved co sa stane ak si o tebe pomysli ze sti vietrka ?

:D

ved sa ani nepoznate, co sa moze stat , porovnam to s MHD, ntych ludi uz nikdy neuvidis (mozno aj ano, sanca na t oze sa budete na seba navzajom pamatat je extremne nizka, blablalba)

ver mi, ten email nie je zle napisat, a cim skor, pretoze potom dospadnes ako ja... radsej ani nebudem pisat ako.. ;)
(teda nemusi to byt 1+1=2 ale ked ti to vrta hlavou, podla mna, je to vhonde riesit, lebo clovek nezabuda len tak, mavnutim ruky)

smutna00

Ano, až na to, že babu nemá.. Podľa jeho slov čo síce tiež nemusí byť tak..ale toto som fakt nechcela riešiť.. a keby aj tak by som s ním nič nezamýšľala..