A alebo B ?

Príspevok v téme: A alebo B ?
MaryRose

Dievčatá a ženy, prosím vás o váš názor alebo vlastnú skúsenosť. :-)

Situácia: Priateľ vám po necelom pol roku vzťahu ( ak sa dá v takej krátkej časovej rovine hovoriť o vzťahu) povie, že on to už neberie, tak ako zo začiatku a nevie, či chce v tom vzťahu pokračovať a preto radšej, aby nikoho nezavádzal, chce to ukončiť. Ale naďalej by sa s vami rád stretával ako s kamarátkou, lebo ako s kamarátkou s vami nemá problém.
Vy naopak, ste si začali ten vzťah vychutnávať a postupne sa do toho "zamotávať". A potom prídu tieto slová!!! Len kamarátka. Koniec.

Čo by ste urobili:
- povedali mu, že vy to beriete vážnejšie ako kamarátstvo a keď on nechce viac, radšej úplne prerušme kontakt, lebo to tak bude lepšie pre vás, aby ste ho stále nemali na očiach a nerobili si zbytočné nádeje alebo trápenie....

- ostali teda na blízku ako kamarátka, "užívali" si ho ako kamaráta, keď už nie viac...možno skryte "manipulovali" a v kútiku duše dúfali, že sa predsa len "umúdri", stane sa "zázrak" a on sa do vás opäť a naozaj zamiluje....

Prvá možnosť, či druhá???

Ďakujem za príspevky a prajem pekný deň.

Angiee

Ja by som prerusila kontakt...ine by bolo keby sa chcete rozist obaja a ostat kamarati...ale takto ty ho lubis on ta vnima ako kamosku..myslim si,ze menej bolestne pre teba bude ak to ukoncis cele

Mima_216

Pozri ak ho až tak strašne velmi nelubiš ,kludne zvol aj druhú možnosť.Ja som mala podobný problém síce my sme spolu chodili iba tak pár mesiacov (ale to je jedno, a vyskúšala som druhu možnost a fungovalo to.On si uvedomil že ma vlastne nechce ako kamarátku ale ako priatelku.Noo lenže každý sme iný a Tvoj priatel to može zas inak vnímať takže je to dobré len v tom prípade ak niesi až tak velmi zmotaná na neho.Ja som naštastie až tak nebola . Ale držím palce ;))

beta12

Mozno, ked budete od seba, pride na to, ze ta ma radsej, nez si myslel.
Ak by sa chcel vratit, potichu v duchu zaplesaj ale nebud hrr. Pytaj sa, co mu nevyhovovalo, ked sa rozisiel. Ak je to trvala vec, neobnovovala by som ten vztah. Pozor! Hra na navrat sa hra iba raz ! Inak budes raz-dva tam, kde si teraz.

beta12

Jednoznacne by som mu povedala pravdu, ze ho lubim.
Kamaratstvo by som nebrala. Bolelo by ma stretavat sa s nim a nemoct sa napr.k nemu schulit. Ale hlavne: zivit v sebe hlupe nadeje ...a cakat...a cakat... stracat cas a sebeuctu.
Oddelila by som sa aspon na 3? mesiace a ked by som si prebolela tu lasku, mozno by som sa mu prestala vyhybat, neviem.
Drzim ti palce, aby ta to nepoznacilo nejakou zatrpknutostou.

janab

Nedá sa jednoznačne povedať áno, alebo nie. Asi sa zľakol, že ty berieš vzťah vážne a až do svadby...je nezrelý ešte na dlhodobejšie vzťahy..tak hu musíš brať aj ty. Dievčatá skôr dospievajú a aj dospejú ako chlapci...no, niektorí muži nemajú poriadok v citoch ani v 50-tke..takže ty musíš cítiť, či k tebe niečo cíti, alebo nie. Ak si ty myslíš, že neprejavuje náklonnosť a potrebu byť blízko pri tebe, tak sa s ním stretaj čoraz menej až to príde k bodu, že bud on, alebo ty si nájdeš iného...Ale aby si strácala čas planými ilúziami, tak to je fakt škoda času.

hamahama

jednoznacne prva moznost....tak si bude moct premysliet, ci dokaze byt aj bez teba...ak nie - vrati sa...ak sa nevrati - nemas za cim lutovat.....