Casta stolica

Príspevok v téme: Casta stolica
Milan89

Dobry den mam problem asi pred tyzdnom ma zacala boliet oblast konecnika ktorej predchadzalo stipanie a palenie...potom nieco ako ked si narazite kostrc taky neprijemny pocit boleli ma aj krize a objavili sa my akesi male vyrastky v konecniku. kupil som si mast na hemeroidy ktora asi po 4 dnoch zabrala ale odvtedy mam stolicu aj dva krat za den alebo kazdy den a pocit ze sa my stale chce...hnacu nemam niekedy sa my po stolici objavia male flaky svetlej krvi na toaletnom papieri a pocitujem mierne palenie pri moceni...kto by my vedel rady? dakujem

celiakia

môžeš mať príznaky celiakie, t.j. alergiu na lepok zo pšenice, jačmeňa, raže,ovsa, ktorým sa ničí výstelka tenkého čreva a následné zlé vstrebávanie potravy. Ja som mala podobné problémy, alebo niekedy aj mám, keď sa mi nepodarí dodržať bezlepkovú dietu. Všeobecné známe príznaky celiakie nemusi mať každý. Myslím si, že v súčastnosti je veľa takých netypických, a aj ten, že sa choroba prejaví aj u dospelého človeka. Mne primár povedal, že kto by to o mne povedal, že mám celiaku. Väčšinou ľudia chudnú, no ja som skôr priberala.
Daj sa vyšetriť na gastroenterologii.Dieta je potom celoživotná - bezlepková,dá sa to vydržať, pretože potom zmiznú aj iné príznaky chorob, ktoré podľa mňa vyplývajú z nedodržiavanej bezlepkovej diety. Neznášanlivosť lepku je podľa mňa zo "šľachtenia obilovín", keď sa narušilo prírodzené zloženie.

mjojo

Milan, kniha Omladzujúce odkyslenie od Kurta Tepperweina je na tejto adrese www.jewel.sk task=blogsection&id=7&Itemid=32

Alrisha ti dobre radí, nemám čo by som k nej dodal, Na tejto adrese www.jewel.sk je aj viacej kníh od spomínaného autora a všetky majú čo povedať do zdravia napríklad Uzdrav sám seba www.jewel.sk (Tá je veľmi praktická)
Už niekoľko rokov na sebe praktizujem rady z nich a vďaka nim dosahujem výsledky, aj čo sa týka zdravia, ktoré sú viac ako super. Vrele doporučujem.
Ahoj a držím palce.

Milan89

Dik ten mail mozes poslat.
vtip je v tom ze som asi pred 3 tyzdnami absolvoval CT,ultrazvuk pre podozrenie na slepe crevo a nic.
je mozne abo sa pri takomto vysetreni nic zavazneho neukazalo? robilim my aj krvne testy

alrisha

Milan, najsamsprávnejšie spravíš, ked sa pôjdeš vyšetriť na proktologickú (črevnú) poradňu, aby si mal istotu, že nejde o najhoršiu chorobu, ktorá sa v začiatku dá slušne liečit... Hemoroidy sú nepríjemné a same neodídu. Jedno je liečenie a druhé je PRÍČINA. Liečia sa rôzne, najmä ako žily vnútorne a masťami vonku, povrchovo.
Ale najdôležitejšia je príčina: ZAKYSLENIE organizmu, ktoré ked sa odstráni, dosť skoro zmiznú aj hemoroidy. Pohľadaj knihu: Kurt Tepperwein, Omladzujúce odkyslenie (je aj na Nete). Ak nenájdeš, pošlem mailom.