Konečne vysnívaná váha?

Príspevok v téme: Konečne vysnívaná váha?
ninka21

Ahojte kočky.....ktorá z vás chce už naozaj schudnúť?????myslím to vážne.....nemyslím len týždeň,alebo mesiac diétovania.....budú to mesačné boje s váhou....
Ktorá z vás ma pevnú vôľu a chce naozaj začať na sebe makať.Neuznávam žiadne diéty a preto len,, zdravá strava a pohyb"!!!
Budem tu každý deň a čakám aj oporu...o tom všetkom to je:)
Tak ak to niektorá z vás myslí naozaj vážne,budem len rada:)

chloeee

ahojte.. :) mohla by som sa k vám pridať ? :) Ja chudnem asi mesiac aj pol a zatial som schudla 5 kg. Chcela by som schudnúť ešte takých 7 :)
Zdravo sa stravujem, šport mávam tak 2x do týždna.. :) Uz dva týždne som na tej istej váhe, neviete prečo ? Pridala som viac športu, ktoré obmienam. Raz zumba, potom chodím plávať. Jem to isté čo pred tým...

rew

ninka21> no to praveze neviem :) na zaciatku roka som mala 62 alebo tak nejak.. a schudla som na 58 este v jari.. a tak nejak sa mi to udrzalo .. ale to som vzdy brala tu nizsiu vahu..ta vyssia je 59,6.. ale tak za poslednu dobu som neschudla asi vobec :) ako by som aj mohla ked sedim na zadku vkuse :) no nic.. idem prec z prace.. aspon sa prejdem ked uz nic ine.. keby aspon pocasie bolo normalne.. :) no ale co sa tej vahy tyka.. nemam nejake vysnivane cislo na displeji, skor vysnivane cislo nohavic do ktorych sa chcem zmestit :)

rew

ninka :) neskoncila :) ja sa len velmi nemam cim chvalit.. :) papanie sa snazim kontrolovat, aj pitny rezim.. ale na cvicenie nejak nie je cas :( a vahu zatial radsej nesledujem :) tiez je nejaka divna.. ked na nu stupim prvykrat ukaze mi jedno cislo a potom druhy a dalsi krat ine :) tak teraz neviem comu mam verit.. asi sa zacnem riadit podla toho prveho vyssieho cisla :) takze nejakych 59,6 :-/ ale verim ze to pojde dole :)

ninka21

haloooo baby ...nikto nič?moja momentálna váha je 60 kg...konečne 2 kg dole....ešte 5 a budem happy...
R-ovsené vločky s mliekom....som chorá ako pes....včera som bola v posilke a makala som ako drak:)))dnes idem zase....ako ste na tom ....či už každá jedna s tým skončila?nevzdávajte sa:))

ninka21

Ahojte...suuuper vikend ...plavanie,sauna..no proste parada...a samozrejme aj papaníčko:)))ale nevadi...dnes som papala vlocky s mliekom,jabko,slepacia polievka...ryza+kuracie mäsko:) ako vam to ide?

rew

ahojte :) ako vam to ide? ja si dnes davam kruty zavazok.. uz ziadna cokolada.. :) ziadne take ze menej sladkeho.. uz nic... cez vikend som za jedno popoludnie zozrala jednu mliecnu 100gramovu.. :D nie ze by to bolo u mna nieco nezvycajne :) takze dost.. skusim to vydrzat tyzden-dva, mozno ma potom aj prejde chut :) som zvedava ako dlho mi to vydrzi :) spominam si na jeden krasny tyzden bez sladkosti.. ked som bola na sluzobke a nejak nebola prilezitost papat sladke.. vtedy som schudla asi 5kil za 2 tyzdne.. asi to nebolo len tymi sladkostami ale aj tak.. snad to bude dostatocna inspiracia :) tak drzte palce :)

Terra

ahojte baby..pridavam sa k vam..od kedy chodim na VŠ moja strava je bageta, hanburger, hranolky, pizza atd..behom roka som pribrala 10 kg (165 cm,55 kg) a mile rada by som to zmenila, pretoze mam kratke nohy a dlhe telo vizara to divne..skusala som uz upravenu stravu, cvicit aerobic a neviem co vsetko..rozhodla som sa vyskusat zumbu aj ked ma to nejak nelaka, lebo je to pre mna nezazivne, no drzte palce aby aspon tie 5 kg a vyformovana postava bola:))

rew

vitaj :) ja som dnes mala rano rozok + veelka paradajka, potom doobedu este trochu rybacieho salatu + celozrnny rozok + broskyna (ja viem znie to divne ale ta broskyna bola neskor :)), obed zeleninovy salat s par kuskami kuracieho.. na olovrant mam odlozenu este jednu broskynku a vecera este neviem.. ale urcite si dam nieco seriozne vcera som mala len jogurt a potom som o desiatej vyzierala cokoladu :P (ale len par kociek) a zajtra konecne plavanie.. a uvazujem nad nejakou turistikou v nedelu.. snad bude pekne :)

bekinna

ahojte, tak som sa po dlhom zvazovani rozhodla ze aj ja sa k Vam pridam lebo sama to asi nezvladnem :( tak mam 19 rokov 165 cm a teraz cca 58kg pribrala som cez leto 5 kil a nemozem sa vpratat do koze :D vsetci mi hovoria ako som pribrala :( tak mna strasne laka vitarianstvo len sa trosku obavam ze by som to nezvladla preto chcem zacat postupne dnes som toho zjedla uz tolko ze by som uz nemala jest nic ale nechcem si pokazit metabolizmus tak si dam este nieco neviem este co no snad sa mi bude darit :) Vam sa dnes ako dari? napiste co a ako ste papali ja tiez este napisem vecer ak to dopadlo