Malé krvné červené bodky

alickaj

Ano,ked olupeš citron,to biele čo je pod korou.Alebo to ostane na citrone.Pokial ma pamat neklame,kdesi som čítala,že sa to aj može mocit vo vode a potom treba tú vodu vypit.Ale presný postup si nepamatám.

alickaj

No tak vyskúšaj ten Ascorutin s pohánkou.A ako píše arveena,zbožnujem horúcu vodu.Ktosi tu raz písal,že namiesto ascorutinu treba jest to biele čo je na citronoch alebo pomarančoch.

silvias

ALICKAJ krvný obraz mám dobrý to už som si dala vyšetriť našťastie takže aj preto tu píšem aby som sa niečo naviac dozvedela od ľudí ktorý sú múdrejší ako ja!!!

Arweena

ahoj, tak take bodky mam aj ja. Hlavne na prsiach a na rukach. nedavas si rada horuce kupele?nechodis do sauny alebo solarka?zevraj sa to robi aj z toho

alickaj

Daj si vyšetrit krvný obraz a poprípade sa pýtaj na odborné hematologické vyšetrenie.Ale namusíš sa bát, nie je to nič vážne.Ako som ti písala, može ist o oslabenú cievnu stenu.Aj ja mám takých bodečiek vela.

silvias

ALICKAJ sú to také krvné malé bodky a tak neviem z čoho to mám nezvedšujú sa sú stále také rovnaké!!!

alickaj

Sú to naozaj zrazeninky, alebo len také bodečky červené?Lebo može ist o petechie.Tam by bolo treba vyšetrit krvné doštičky,poprípade može byt oslabená cievna stena.Na tú je dobrý Ascorutin a pohánka.

silvias

Neviete náhodou z čoho sa môžu tieto krvné zrazeninky tvoriť nikdy som ich nemala a teraz ich mám plno maličkých!!