Čajovníkový olej z DMka?

Príspevok v téme: Čajovníkový olej z DMka?
natalienkaaa

ahojte, chcem sa opytat, ci pouzivate cajovnikovy olej (tea tree oil) a akej značky. Kupila som si 30 ml olej z DMka znacky Das Gesunde Plus len za 2,45 Eur ... inak v lekarni su ovela drahsie 30 ml za cca 10 Eur. Neviete preco je ten z DM taky lacny?? inak je velmi dobry co ho pouzivam, ma prenikavu vonu takze si nemyslim ze nie je kvalitny.

Vdaka pekne. A este mozete napisat na co vsetko ho puzivate. Pekny dnik :)

silimartinka

kvalitu čajovníkového oleja nezistíš podľa ceny. Pozri si recenzie na heureke www.heureka.sk alebo komentáre pod článkami ako je ten na www.polakova.sk alebo plnielanu.zoznam.sk

ak nevieš čo a ako, vyber si známu značku ako Virde, Biopurus alebo Soaphorie. Z DM by som asi nebrala, pretože tam mávajú často veľké problémy pri kontrolách, čo sa týka kvality

Lenka leka

Idem ho vyskúšať na pavúky. Pavúky vraj nenávidia vôňu čajovníkového oleja. Zmiešajte ½ šálky vody, ½ šálky obyčajného octu a pár kvapiek čajovníkového esenciálneho oleja. Nastriekajte do rohov, škár, na parapety a do medzier medzi nábytkom. Pavúky sa budú pratať, kade ľahšie. Nemá

ANGEL-DEMON

no preco lebo je to buznis... napriklad teraz som bola v lekarni v tescu EKO, chcela som na vlasy revalid nemali.... kukla som do regálu HAIR-CLINIK 28 € !!!! prisla som domov sla na net... a na nete som nasla online obchod kde stoji rovnake balenie 120tbl 15€ ale to je sakra rozdiel!!!
Apropo ten revalid som kupovala v tej lekarni tiez asi 28€ a na nete som nasla online obchod , kde ho maju za 23 e a doprava nad 15 e je zadarmo.... čiže radšej si to budem kupovať cez net....

Veronička

Ja si ho kupujem v Dr. Max v lekárni a ten je 100%. Cena závisí od toho, či máte vernostnú kartu, alebo nie, ale vychádza na 2,80 eur.
Nemyslím si, že by v DM mali nekvalitné výrobky, skôr naopak, majú poväčšine kvalitnú kozmetiku a Bio výrobky sú od nich naozaj aj Bio.

LillyHartman

Olej z DM je 100%-ny, neriedeny, navyse v bio kvalite!

V lekarni platis za znacku, dvojnasobna cena v tomto pripade neznamena vyssiu kvalitu. Je to len cenova politika. DM predava tovar v omnoho vacsich mnozstvach, co mu umoznuje tvorit cenu inak. Navyse sa snazi sa byt cenovo dostupny, pricom kvalita produktov je na vysokej urovni.

vilaamalka++

Tea tree olejček môže byť buď 100 percent esenciálny olej, ktorý vykazuje dezinfek. a iné účinky alebo vonný olej, ktorý sa používa len do aromalámp.

ja si kupujem esenciálne oleje, ktoré používam do aromaterapie na eshop natureal aj spolu s nosičovými olejmi. čajovníkový používam v rodine - na afty, akné, poranenia, štípance, popáleniny, môže sa dať priamo na kožu, alebo ho dávam do masážnych olejov.

inak na čajovníkový olej tam majú konkurenčnú cenu...

orchidejka

ja mam australian tea tree oil od firmy interpharm 15ml za cenu 4,80€ (nerobim reklamu). tento je jeden z tych lepsich aj ked si pozries pomer cena a mililitre. zase nevonia nejako vabne, ale uz som si na tu jeho charakteristicku aromu zvykla. ty si si podla mna kupila len nejaku atrapu, lebo mas raz taky ako ja a za polovicnu cenu plus ta umela vona. no snad bude aj nejake ucinky vykazovat.
a naco ho pouzivam? pri reznych ranach, vyrazky (akne), afty, celkovo tak na dezinfekciu kedze ma antisepticke a antibakterialne ucinky..prave citam na flasticke zee sa moze aj kloktat ale asi by som sa z toho skor povracala, az tak som si zase na tu aromu (a teda aj jeho chut v tomto pripade) nezvykla