Ako ďalej?

Príspevok v téme: Ako ďalej?
violet2

Ahojte ľudkovia..
Hmm, stala sa mi taká vec, že by celkom rada počula názory nezainteresovaných ľudí...lebo zrejme len potrebujem uvedomiť si, kde je opäť sever a že treba zas myslieť hlavou a nie čímsi iným)
Takže...v mojom živote existuje jeden človek, kto pre mňa roky veľa znamenal, no nakoľko mi nevedel – či skôr nemohol dať to, čo Ja vo vzťahu chcem a čo je pre mňa vo vzťahu prioritou, tak som akoby nad ním zlomila pomyselnú palicu trpezlivosti a po istom čase (uvedomiac si, že ten človek bol moja minulosť aj prítomnosť, no zrejme už v mojej budúcnosti nebude hrať prím, nakoľko vonkajšie okolnosti nám neprajú aby tomu bolo inak) som sa zhodou okolností na jednom internetovom diskusnom fóre zoznámila s jedným človekom, ktorý ma po pravde až priveľmi priťahoval (aj Ja jeho), sedeli sme si názorovo, spájalo nás toho viac než dosť, takže to medzi nami riadne iskrilo a bolo intenzívne a zrejme by netrvalo dlho a by sme sa aj pravdepodobne osobne čoskoro aj stretli..
No a tu je ten problém. Môj blízky človek, o ktorom som v úvode písala, na to prišiel – dáva ma totiž stále sledovať, som pod neustálym drobnohľadom a tak sa mi z jeho okruhu známych nabúrali do pc počas výmeny korešpondencie s dotyčným človekom z netu a tak už zistili, kto je, ako vyzerá, odkiaľ je, čo si spolu píšeme atď...uff, takže si zrejme viete predstaviť, ako som následne bola bombardovaná telefonátmi, návštevami – kde sa mi dostalo vyhrážok, že ak to neukončím a nezmúdriem, tak si to odnesie práve ten dotyčný muž. Nakoľko viem, čoho je schopný môj ex??...tak som svoj profil a celý nick dala proste zrušiť, a jediné, čo som stihla dotyčnému napísať bolo len strohé – že sa mi nabúrali do nicku, nie je to už bezpečné byť na tom fóre z ktorého sme si písali, ospravedlnila som sa mu, stihla dať ešte moju mailovú adresu na iný portál, ktorý je väčšmi chránený pred hakermi a ukončila som takto náhle bez bližšieho zdôvodnenia (vyhrážky bývalého a pod.) s dotyčným náš ďalší kontakt.
Hmm, no a je to už pár dní...a na tú mailovú adresu, ktorú som dotyčnému dala, mi od neho ešte nič zatiaľ neprišlo. Žiaden mail, žiadna odpoveď.. Zrejme on necítil ku mne to čo Ja k nemu (nemusíte mi nadávať do blbých, viem, aký je zradný internetový svet a že za netom sa môže ktokoľvek skrývať a plniť mi hlávku kalerábmi a robiť si zo mňa dobrý deň...aj keď je pravda, že som si jeho infa overila a boli pravdivé, zistila som si o ňom tiež čosi a tak viem, že mi neklamal a podobne), len mi je ľúto, že som sa na neho dosť „namotala“ a teraz mi veľmi chýba, hm a neviem - ako ďalej?? Lebo od „ex“ viem, že ma nenechá na pokoji, lebo to jeho „keď nebudeš patriť mne, tak nikomu inému“ platí u neho doslovne a má na to všetky konexie prostriedky ľudí, aby to aj tak bolo a ostalo...
Len mi je ľúto, že ten dotyčný, ku ktorému som už čosi intenzívnejšie cítila...si zrejme po mojom takomto zrejme „chaotickom“ správaní (no nemala som na výber konať inak, zdôvodňovať, vysvetľovať aby pochopil o čo presne ide, či mať aspoň viac času) myslí, že som dáka trúbka a nebodaj, že som si z neho robila/urobila „dobrý deň“...aj keď pravda je opak...ale čo už, keď zrejme je koniec, ktorý vlastne ani nikdy nezačal..
Možno som sa len chcela vyrozprávať, nakoľko ani druhému nemám, komu..
Škoda, že to takto všetko skončilo, lebo sa poznám a viem, že zas možno roky potrvá, kým ma niekto osloví a zaujme ma natoľko a tak....ako sa to stalo pri tomto človeku, ktorý mi tak chýba a ktorý mi spôsoboval to príjemné šteklenie a nielen v brušku)

ta3

Ahoj Violet, vyjadrim sa k obidvom muzom.

Dobre, doterajsi priatel pre Teba vela znamenal, ale ked Ti nemoze dat to, co je pre Teba vo vztahu prioritne (napadlo ma, ci nie je zenaty, ale na tom aj tak nezalezi), tak ho uz viac neries a nenechaj sa nim manipulovat, nema pravo sledovat kazdy Tvoj krok a rozhodovat o tom, ci a pre koho sa rozhodnes, jeho sa to uz netyka a vobec nie je namieste jeho postoj: „keď nebudeš patriť mne, tak nikomu inému“, akym pravom Ta takto obmedzuje?

Ak Ta muz z internetoveho diskusneho fora tak intenzivne zaujal a mas pocit, zeby ste si mohli rozumiet, mala by si ho oslovit znovu, teraz, ked vies, ze je to znama osobnost v meste, nie je predsa problem ziskat kontakt na neho, alebo, co by bolo vhodnejsie, ja by som si znovu na danom fore obnovila profil a komunikovala s nim dalej touto formou.

Predpoved ezotericky ber s rezevou, aj ked vela veci co pvedala sedelo, este nemusi mat celkom pravdu v tom, kto Ti je sudeny, takze nedaj sa ovplyvnovat, ak si myslis, ze clovek z diskusneho fora by za to stal, chod za tym. Mas pravdu, zivot je aj o inom nez len o sexe, ale aj to je pravda, ze sex vo vztahu hra vaznu rolu a ak je v tejto oblasti sulad, je predpoklad, ze sa lahsie postupne zosuladia aj pripadne problemy mimo sexualnu oblast. Zelam Ti, aby sa vsetko vyriesilo v sulade s tym, ako to vnutorne citis a po com Ty sama tuzis.

violet2

Ahoj jajka
Ďakujem Ti za Tvoj názor. Môj "ex" voči mne nikdy nebol násilnícky. Majetnícky áno, ale fyzicky ani slovne mi za tie roky nikdy nič z jeho strany nehrozilo, nikdy mi fyzicky neublížil a krivé slovo mi nepovedal. To skôr by Ja pri mojom natureli bola tohoto schopná)) Keby mi bol schopný dať ex to, čo je pre mňa v rámci vzťahu podmienka - tak viem, že by bol pre mňa ideálom.. Lenže zrejme mi to není schopný dať a prerušila som náš vzťah len kvôli tomuto, nie žeby ho nemilovala. Áno, žiarli na mňa riadne, ale je pravda, že ako mu môžem niečo v tomto smere vyčítať, keďže sama žiarlim ako pes.. Je pravda, že teraz kvôli tejto príhode na mňa riadne nakričal a žiadal "zdôvodnenie ukončenie ďalšieho kontaktu s dotyčným" a podobne..ale zas viem, že ten dotyčný by tak ľahko ako Ja neobišiel a aj preto som to (hlavne kvôli jeho bezpečnosti) takto rázne ukončila
A zas nechcem zbytočne pokúšať osud, lebo viem, že medzi mnou a tým mužom to riadne vibruje, takže skôr či neskôr by sme skončili ako milenci...lenže čo potom ďalej?? A Ja zas nejdem do vzťahu, pokiaľ by to nemalo mať budúcnosť a keďže už o ňom a jeho spôsobe života už dosť viem, tak tu hrozí nízke percento a predpoklad našej spoločnej budúcnosti...asi tak

jajka001_

hm,zaujimave, mam pocit ze si ochotna verit nejakej cudzej zene a vratit sa k nasilnickemu ex lebo ti je "sudeny"

violet2

Ahojte dievčence a ďakujem Vám za Vaše postrehy a rady
Takže, zistila som si na dotyčného rôzne kontakty, nakoľko som až teraz vlastne zistila (a to som vôbec nič o ňom netušila keď sme si písali-tam ma zaujal úplne čímsi iným+sme si názorovo sedeli a podobne), že v tomto meste, kde pracujem, patrí medzi dosť verejne známych ľudí, ale odkiaľ som to mohla vedieť, keďže do práce prídem a po skončení pracovnej doby vlastne šťastná zas padám späť domov, ktoré je dosť vzdialené, takže tu poznám maximálne tak pár obchodov, reštaurácií a pravda kolegovcov..
Inak je pravda, že niet dňa, aby som sa nemusela naňho ísť pozrieť (aspoň na jeho fotografiu..nakoľko ma až priveľmi priťahuje), ale už som stihla napísať jednej pani - dočítala som sa tu na zdraví o jednej ezoteričke a tak som sa informovala, čo ako vychádza, no a tá mi odpísala...že mi je vlastne súdený môj ex..a s týmto mužom by nám to klapalo hlavne fyzicky-je medzi nami veľká príťažlivosť živočíšnosť pudy, ale nebolo by to vhodné spojenie, nakoľko je on dosť komplikovaná osobnosť..no proste umelec))
Inak čo o ňom mi dotyčná pani o ňom popísala, tak to sedelo,lebo už z toho písania čo-to o ňom viem a tak som mohla porovnávať.. Ale vraj ma bude ešte kontaktovať, len je na mne, ako sa rozhodnem ďalej
Zrejme sa budem riadiť rozumom a nie citmi, lebo je pravda, že tie vybrácie medzi nami boli priveľké...lenže život je o inom než len o s..
Ale ďakujem Vám za Vaše názory

02

Takže narovinu, napísala si pravdu, že si bola "blbá" a myslela si, že vzťah z netu môže fungovať, človek je na nete taký akého ho druhé pohlavie chce mať, to si prosím zapamätaj, nevieš či sa dotyčný o ktorom si písala na začiatku nepretvaroval len koli tomu aby ťa "dostal". Viem, že si napísala že ste si názorovo sedeli, ale bolo to len cez net, tvojho bývalého (takého som mala aj ja), nerieš, prejde ho to, alebo nie a to bude väčší problém, ak muž z netu k tebe cítil to čo ty k nemu, mal sa ozvať, ale možno potrebuje čas, preotže si ho dosť drasticky "odbila" a nevysvetlila mu o čo ide. Ak máš na ňho kontakt skús sa mu ozvať alebo počkaj aby tvoje správanie "strávil". Ale to je iba môj názor, porozmýšlaj a dj na vnútorný pocit, nie na názory iných. Dúfam, že to vyriešiš

jajka001_

ani nie :) zaujimave citanie
nemas na neho kontakt? ze by si sa mu ohlasila inak. nemas co stratit.
a ex - dufam ze sa mu uz nestihol povyhrazat.

violet2

Zrejme pridlhý príspevok,čo zrejme odpudzuje.. No to som si uvedomila až keď to už bolo uverejnené. Takže sorry