autoimúnna tyreoiditída a akné

damme

ahoj
no ja mam tusim rovnaky problem a tiez neviem ci to spolu súvisi....akné mam uz od 18tich - cize teraz je tomu uz 11 rokov, je to o 90% lepsie, ale stale sa s tym trapim a ze vraj do 30tky mam cakat...no som zvedavy:)....so stitnou zlazou ..to mi zistili asi pred 3-4 rokmi..odvtedy len na kontroly s tym chodim a uzivam Euthyrox kazdy den.

redhead

jezibabelka, ďakujem Ti za odpoveď...akože mne Roacutanne pomohol ale iba na krátku dobu...potom sa to všetko vrátilo späť a momentálne mám hroznú tvár =/ určite stránku navštívim ...

jezibabelka

Práve som si čítala na internete článok na ktorý tu upozornil jeden prispievateľ v inej téme. Ja mám tiež akné a lieky mi nezabrali, tiež som užívala roacutanne, čo bola ale strašná hlúposť, lebo mi to rozbilo hormonálny systém. Je dosť možné, že máš to ochorenie štítnej žľazy práve kvôli tomu. A mne na akné roacutanne nepomohol, tak som nechápala prečo. Teraz v tom článku som sa dozvedela, že preto, lebo u mňa to akné nemalo pôvod v hormónoch. Mrkni sa na to, je to na stránke alternamedica a je to hore pod lištou keď nájdeš slovo akné, tak na to klikni. Možno tam nájdeš odpoveď. Na tvojom mieste by som tam napísala na tú stránku niekde na kontakty a možno ti poradia alebo napíšu, či to môžeš mať z toho.