hnis z otvoreneho zubu bez nervu

Príspevok v téme: hnis z otvoreneho zubu bez nervu
7VCH7

tak je to asi mesiac po vybrati nervu..zub som mal otvoreny a nebolel iba ked som chcel jest na ten zub ale to mi ani nevadilo...ale je normalne ze sa mi tvori hnis este aj ten mesiac po tom vybrati nervu? zubarka mi aj dala vložku na ten zub a den som v pohode mohol jest ale potom zrazu ma to akosi pobolievalo ked som nato jedol čim to mohlo byt? odpadlo kusok s tej vlozky? a cez vikend ma zacal strasne ten zub boliet a ked mi zubarka vybrala vlozku povedala ze este je tu hnis vybrala precistila a zub mam znova otvoreny...a dneska začal byt trošku citlivy z ničoho nič ked akože vycuciavam špinu odtial po jedle...prečo ma to vobec boli? ked nerv nieje? prečo sa hnis robi?

7VCH7

no zubarka mi to zatvorila asi po troch tyzdnoch lenze asi 4 dni nato ako som mal vlozku tak ma znova ten zub začal strasne boliet a na druhy den mi ju teda vybrala a povedala ze tam mam este nejaky hnis vyplachla a teraz je otvoreny este mam prist k nej za par dni

hmmmmmmmmmmm

len jedno-nie vzdy sa podari vybrat cely nerv..k infekcii-zrejme tam zostalo trochu ziveho tkaniva a doslo k zapalu.nechapem preco ti ten zub nezatvorili?.mne po vybrati nervou ten zub do 2 tyzdnov zatvorili, tiez som tam mala vlozku ale to asi kazdemu daju./.no nezavidim ti.nekus na tej strane, poradili nejake opatrne vyplachy?