Strata vlasov?=(

Príspevok v téme: Strata vlasov?=(
vlasatá...

Mam 17 rokov a vlnito-kucerave vlasy skoro po zadok. V poslednom case som si vsimla, ze mi hlavne pri rozcesavani vypadavaju - dlhe pramene =(. Nie je ich vela, ale velmi sa bojim, ze postupom casu pridem o moje krasne vlasy =(. Ake pripravky by ste mi odporucili? Znie to divne, ale naozaj sa bojim =(.

RNG

Padanie vlasov je casto nasledok hormonaslnych vykolajeni, zacina to najma znizenou cinnostou stitnej zlazy, co ovplyvni aj ine procesy v tele, vcitane inych hormonalnych a hospodarenia s mineralmi a vitaminami.
Casto pomoze napravenie travenia a doplnok extra jodu, tj ovela viac, nez davno zastarala a chybne urcena odporucena denna davka z roku 1948.
Japonci ju prekracuju v priemere az vyse 85 krat a su pomerne najzdravsi velky narod na svete, aj najdlhsie sa dozivajuci

hanamana

Mne zacali padat vlasy po porode a to tak, ze mi vypadali kuty a musela som si to maskovat, no potom mi kadernicka odporucila, taku dvojmesacnu kuru a to mi pomohlo, uz po mesiaci som vydela ako mi rastu vlasy, bola sice draha, ale ked som to rozpocitala na jednotlive davky, tak sa to dalo prezit aj teraz na jar si ju vzdy objednam na internete ju predava jedna na www.babybazar.sk pod menom nikom : kvakato za 25E ak chces vyskusaj, no ak ti nepadaju samostatne, ale vo viditelnych pramenoch byva to casto zo stresu, tak ak sa stresujes skus to obmedzit, alebo radsej navstiv toho lekara:)

fufu

Kazdopadne chod v prvom rade k lekarovi.Ja mam na hlave velku lisinu a neda sa uz vyliecit!!!Bez lebo cim skor tym lespie .Ja som prisla neskoro.......

mortisia

mne zacali strasne vypadavat,ked som si ich zacala farbit,potom prisli aj lupiny a zmenila som sampon (na head and shoulders proti lupinam) a vlasy mi vypadavali este viac:(tak som vyradila ten sampon,kupila obycajny dixi zihlavovy a namiesto chemickej farby pouzivam prirodnu hennu a od vtedy mi nevypadavaju vobec a navyse mam vlasy take pekne,ako nikdy predtym:)

xyzz

ak je to do 100 vlasov denne, je to v pohode... môže ísť len o jesenné pĺznutie ale ak sa ti to nezdá, choď ku kožnej

levvica

mozno toto
-odkaz odstránený-
...ale to som nasla teraz cez google:) ... ked sa naozaj tak bojis, tak s tym chot lekarovi

vlasatá...

Nepoznate nahodou nejaky sampon alebo pripravok, ktory je proti vypadavaniu vlasov? Lebo ja sa naozaj bojim =( ze cca o pol roka nebudem mat na hlave skoro nic =( aj ked to znie hlupo...mam strach

levvica

neboj sa neprides o ne, na hlave ich mas toolko ze by ti museli padat poriadne kusiska... to mavam aj ja zvycajne cez leto..ale neboj sa nevypadaju:)