Starostovi Dubravky na nasom zdravi nezalezi!

Príspevok v téme: Starostovi Dubravky na nasom zdravi nezalezi!
Dubravcan

Zaujimalo by ma, aky uplatok dostal starosta bratislavskej stvrte Dubravka za povolenie toho dnesneho cirkusu na ihrisku. Je noc, male deti by uz davno mali spat. Ale nase nemozu. Dubravske ihrisko obklucene veziakmi duni na plne pecky hudbou. Neuveritelne silne reproduktory vysielaju rachot do vsetkych svetovych stran od rana - cely den a zda sa, ze to tak skoro neskonci, hoci je uz skoro pol jedenastej v noci. Taketo ignorovanie potrieb verejnosti, to je neuveritelna drzost od kompetentnych. Ziadne hody neospravedlnia taketo konanie. Male deti hody nezaujimaju, tie potrebuju spat a nie cely den nervozne plakat. Verim, ze v najblizsich volbach si na vsetky starostove lapsusy verejnost spomenie a tohto cloveka uz nikdy nezvoli. Toto nie je jediny jeho preslap.

speedy1

Ked som ja raz zavolala políciu na rachot z krčmy, ktorú máme nedaleko domu, bolo mi od polície povedané, že starosta/primátor má silné páky, že on to môže ovplyvniť, ze oni stým neurobia nic. Lenže ten náš primátor im tam povoluje aj metalové koncerty, tak potom obrátte sa na primátora, ze? No tak ked som si nevedela dat rady, volala som políciu zakaždým, ked robili hurhaj po 22.hod., vzdy prišli, nakázali hudbu stlmit. Keby tak neurobili, že by len napomenuli a oni robili hurhaj dalej, žiadala by som od nich spísať zápisnicu, a potom by som inak konala. Tiez mám malé deti a neviete si ani len predstaviť, co to bolo, ked tam od rána vrieskala metalová hudba, ktorú tam bezne pústajú, do ranajších hodín, v podstate celú noc. No a nikto s tým nič nedokázal urobiť. Naštastie sa teraz stáva, že len občas tam robia hurhaj, ale aj na to som pripravená. Keby niečo, na základe tej zápisnice, by som tam zavolala ľudí z hygieny a nech tam zmerajú hlučnosť, dala by som im to na vlastné náklady odhlučniť. Ale povedzte mi, je toto normálne, aby som ja musela veci takto riešiť, ked sú na to kompetentní ľudia, ktorí s tým bohužial nerobia nic? Viem presne o com píšeš, ja som to mala na dennom poriadku.

evelinapav

náhodou to chápem. ja tiež mám malé deti a tým ťažko vysvetlíte, že dospelí sa chcú zabávať, tak sa spať nebude. bývam v limbachu, tiež neďaleko futbalového ihriska. tam sa deje niečo podobné počas hodov a vinobrania. domy na okolí sú v paľbe hudby a či sa chce zabávať všetkým, to nikoho netrápi. doprajem každému, nech si robí čo chce, ale nech pri tom nenarúša život iným. a o zmrzline neviem kde bola reč, to som nezachytila.

takto.tak

fuu, hody boli skvele, hudba fajn, kolotoce tiez a ten burciak mmmm:) Teba teda trapia veci, raz zmrzlina a potom to, ze sa ludia zabavaju na hodoch.

dubravcan

ludia, nahodou niekto z vas netusi, ako je to v takychto pripadoch? ci je vobec mozne, aby povolili takyto bordel v nocnych hodinach na otvorenom ihrisku? neviete si predstavit, co sa tu deje. susedia sa zbiehaju na schodisku a sokovani krutia hlavami. niet kam utiect, hudba duni na plne pecky. mame plastove okna, ale vsetko je nam prd platne, decibely su neuveritelne. je to mozne o takomto case, aby to starosta mohol povolit? ved snad v tomto state su aj nejake zakony este, ci nie?