Akne

Príspevok v téme: Akne
meeg

Ahojte..tak v prvom rade viem,že je tu spuusta tem ohladom akne,ale neviem vobec,z čoho si mám vybrať..každý odporuča niečo iné...poradte mi niejaky vyrobok,ktorý zaručene pomože...bola som aj u kožnej,mala som skinoren,zineryt,aknemycin,isotrexin atd. nič mi nepomohlo a ked tak len kusok.Mala som aj napriklad koloidne striebro,ružovu vodu,kokosovy olej..no tiež žiadna slava,asi najlepšie je ten kokosovy olej.Nemám až uplne ťažku forku,cca vždy mám okolo 6 velkých boliacich vyražok,ale mám taku akobe y zanesenu tvár..čierne bodky a rozširene pory....prosím poradte mi.ďakujem:)

invisible

No, Bioderma sa dá kúpiť v lekárni, ale to už tu bolo spomenuté. Ono je to celý kozmetický rad od vôd po gély a rôzne krémy. Ja používam pleťovú vodu H2O a krém AKN. Používam to asi tri týždne a poviem ti, od svojich 10tich som nemala také hladké čelo ako teraz. Poskúšala som takisto všetko od kožnej (Skinoren, Zineryt, Dalacin a rôzne a aj také miešané mastičky z lekárne), chodila som rok aj ku kozmetičke, ale to všetko mi iba dráždilo pleť. A tiež, nájsť normálnu kožnú je zázrak. Ja som ani to šťastie nemala. Ona sa na mňa raz pozrela a hneď všetko "vedela".

marin

no takže ahojte všetci čo mate akne...ja som taktiež ako vy všetci na akne brala všetko možné od prípravkou ako napr. z avonu, oriflamu, garnier, ab cosmetic, nivea a od neviem ešte akých až po kremikov od kožnej, ale jedno vám poviem nieje kožná ako kožná!!! ja som chodila k takej čo sa namna ani nepozrela a len dáme ti toto a potom toto....jediné čo mi celkom pomohlo bol zineryt ale potom som ho prestala brať a aj ked som si ho neskor dala tak mi už nezabral...človek ked má akné tak je uplne zúfaly...až teraz ked som išla k inej kožnej ta ma konečne začala liečiť dala mi tabletky, ktoré mi prečistia telo z vnutra lebo akné vychádza z vnutra...volajú sa AZATRIL su dosť drahé bez predpisu takže chodte ku doktrke a povedzte že či by ste ich nemohli vyskušať a na predpis budú lacnejšie...potom si pleť na noc natieram vodičkou ERYFLUID a taktiež si pleť čistým gelmi od BIODERMI ten stojí okolo 11 € ale je fakt dobrý ale pleť si čistým aj CYTEAL-om to je z lekarne a je to tiež velmi dobré...používam tiež aj Skionren ale len na dekolt, ked sa obajví nejaká ta vyrážka lebo na pleť mi nepomáhal..a vratim sa k podstate...verte mi ja som toho povyskušala už hodne aj vela babských rad a neviem čoho...ale teraz mám pocit s tých tabletiek, že su naozaj účinné po dlhej dobe som opať štastná s mojej pleti...tak vyskušajte papa :)

dadidadi

Invisible. prosím, kde si zakúpila ten prípravok Bioderma Sébium? A čo to vlastne je? je to čistiaca voda, alebo mlieko, alebo gel? A kde je to dostať kúpiť? V lekárni, či v drogérii? Ďakujem veľmi pekn e za odpoveď. Akné mi ničí život, rozšírilo sa a nie a nie dôjsť k zlepšeniu.Mala som aj skinoren, eryfluid,zineryt, isotrexin

invisible

Ja mám akné už dlho a jediné čo mi zabralo, je Bioderma Sébium. A myslím, že nie som jediná, kto s ňou má dobré skúsenosti. Vlastne som sa to rozhodla vyskúšať na základe, že ju tu mnohí odporúčajú. Je síce drahšia, ale určite neľutujem.

levvica10

mne nikdy ziadny pripravok nepomohol... najlepsie je cistit si plet solou, davat si pletovu masku z kvasnic:D(smrdi to ale zvyknete si:D) a na zapalenu vyrazku si daj zubnu pastu a bude to lepsie :)
neni nad prirodne pripravky;)

simka111

Mne sa teraz akne zhorsilo asi to bude tim ze pijem stavu a caj s aloe ale inac mi skinoren a eryfluid pomaha :D
No chcela by som vyskusat cistiaci gel a krem s aloe vera a mozno aj nejaky cistiaci gel...doma mam bio aloe vera tak sprej dala som si ho na zapalenu vyrazku a do rana bola skoro uplne vyliecena takze myslim ze ten aloe vera je super :D