Lubim dvoch muzov naraz?

misica

mam taky isty problem neviem ako ho mam riesit proste sa neviem rozhodnut a tym trpi vela ludi hlavne ten co na to caka priatel o tom nevie je to proste nevyriesitelne mam taky pocit

milli11

Suhlas s lost. Ak niekoho milujem, nebudem mu neverna, hoci by ma zvadzal ten najkrajsi muz na svete. Mozem mat v sebe aj alkohol, ale aj tak nepodlahnem. A ti, co podlahnu, napriklad pod vplyvom alkoholu, podla mna ten alkohol pouzivaju len ako vyhovorku, preco podlahli.
A preco si sa zalubila do ineho chlapa? Je lepsi?
Ono, na zaciatku kazdy vyzera perfektny.

soffa

mozno si len zmatena!!!mas doma po 3 rokoch stereotyp a uz si si na to zvykla,a zrazu vybocis z normalu.mozno preto,to este neznamena ze ho hned lubis,ci ne?

civediamo

neodsudzujem,,,a tiež si myslim že sa všetko vrati takže aby ešte mlada nelutovala.....a ako vravi lost-ked chlap nechce tak ho žiadna žena nezvedie(aj opačne je to samozrejme tak),,,ale ked je niekto k tomu nakloneny a rozmyšla nad tym može mať doma aj modelku aj tak podvedie...

lost

perlorodka, dovolim si nesuhlasit :P
ked raz k nevere nepricuchnem tak jednoducho nikdy nepricuchnem.
neexistuje sposob (ano vyzyvam teraz moj tak ironicky osud, nech to skusi), ako by ma dokazala niekto zviest, nech je hoci aj Bohyna!

Ked nemusis, tak nemusis..

Je to ako abstinent, ked mu niekto ponuka, on nezoberie.
Ked niekto nechce, tak proste nechce, bez ohladu na okolnosti:
1. alkohol
2. drogy
3. ine fantasy stavy
4. financna kriza
5. zbran pri hlave

tu piatu moznost sa tazko hodnoti.. pretoze to je uz zamerne pokryvenie dotycneho slobodnej vole, cize to by nemalo platit samozrejme, islo mi len o nacrtnutie extremov.

nevera = cin
cin = rozhodnutie
rozhodnutie = poviem ano, JA poviem a nikto iny..
kto je na vine? JA.
cize ak ma niekto odsudi, hold, asi pravoplatne ci nie ?

nevera je totiz horsia chyba ako zrazenie chodcu na chodniku, z hladiska slobodnej vole, pretoze v tom aute mi naozaj moze prist "nevolno".

lenze ak je niekto neverny, tak co, len tak nahodou som nahy lezal na posteli a ta neznama baba zakopla o rohozku a pristala na mojom klacku, ci co ?!

bullshit :)

ale nehovorim ze treba odsudzovat kazdeho, ale ak niekto uz odsudi, tak preco nie, jeho vola odsudit..

perlorodka

Super kočky, ja vám len fandím a keby vás bolo viac takých. Ale jedno mi nedá. Nikdy nikoho neodsudzuj, lebo budeš raz v podobnej situácii. A takto zákonite tvrdiť, že ako to má fungovať v správnom vzťahu, bez nevery, je veľmi jednoduché, ale ak to prežijete, pochopíte. Veľa šťastia a spokojnosti vo šťastných vzťahoch Vám všetkým. Boh daj, aby ste nikdy nemuseli riešiť neveru.

civediamo

dakujem kočky za podporu,lebo už som si začinala myslieť že fakt šibe mne,,,,som rada že sa ešte najdu ludia čo vedia ako to ma fungovať vo vstahu....a tí ostatní nech si žiju ako uznaju,,,ale ono sa všetko raz vrati aj s urokami...