preco

Príspevok v téme: preco
give

ahoj, mam 22 a priatel 33. Sme spolu 2 roky, sex casto nemame kedze je vzdy v praci. Ale mam problem vzdy ked chcem mat sex on ho chce bez kondomu a este mi povedal ze si mam nato zvykat lebo s kondomom on sexovat nebude.. no tomu akoze nechapem vzdy sme mali kondom aj ked neame casto sex (raz do mesiaca)
a neberem ani antikoncepciu ani nic.....

AdamKrt

Poznam ludi, co skusali prerusovanu suloz ako spolahlivu metodu par rokov. Vychadzalo im to a nakoniec maju uz niekolko rokov dieta s ktorym sa nepocitalo... :)

Vzdy nieco vyteka i ked sa moze zdat, ze nie. Nejde o ten hlavny vystrek, ale mimo toho moze kludne bez povsimnutia. A tak malo, ze to necitit.

isabella

mnohe pary proklamuju to, ze s prerusovanou sulozou sa im uz dlhu dobu nic neprihodilo, lenze to nemusi byt ani o sikovnosti partnera, ani o spolahlivosti metody... jedhoducho to moze byt plodnostou paru, mozno ti zrovna co sa chvalia ako im to vychadza budu mat v buducnosti velke problemy vobec dieta pocat... preto by som to nebrala nejak extra do uvahy... prerusovana suloz je vhodla jedine pre par, kde by sa pripadne tehotenstvo akceptovalo, alebo pre pary, kde uz predtym mali problemy vobec splodit dieta...

lil13

Nathália09, takýto nie veľmi zodpovedný prístup si môžu dovoliť tí, ktorým by prípadné otehotnenie až tak veľmi neprekážalo. Že to vám vychádza ešte neznamená, že táto lotéria vyjde aj iným. Mne už na ZŠ prezradili, že kvapôčka semena sa môže vylúčiť už pred vyvrcholením,bez toho, aby si to partner všimol, preto je to "dá si pozor" dosť podozrivý postup.

Give: ak nechce kondom o.k., ale mali by ste sa o tom normálne porozprávať - či očakáva, že budeš brať antikoncepciu, alebo aké sú vlastne jeho predstavy. Ak antikoncepciu z nejakého dôvodu nemôžeš/ nechceš brať a on stále kondóm odmieta, potom je mieste rada AdamaKrta :)

nathália09

a kvoli čomu kondom,ked si dá pozor.
My už takto žijeme cez rok,a tiež nepoužívame a antikoncepciu tiež nie.