Priatel sa mi vyhraza

Príspevok v téme: Priatel sa mi vyhraza
freaky

Ahoj. Takze mam 18 rokov, a priatela starsieho o 9 rokov. Sme spolu rok a par mesiacov. No posledne mesiace su velmi cudne... Sme spolu malo, pretoze stale chodi do prace. Tieto posledne tyzdne sa velmi hadame, on mi neverí, on si myslí, ze ho podvadzam, ked niesme spolu, ze si pisem na facebooku a pokecu a taketo. Ano priznam sa ze sa mi paci jeden chlapec, no nemam s nim nic spolocne, ani ho nepoznam osobne. Ani ce net s nim nepisem, kedze ho ani nema. Ten moj nieco tusil, ze nieje v poriadku tak som mu povedala pravdu, ze sa mi paci iny, a ze nechcem byt s nim preto, lebo sme velmi malo spolu (1x do mesiaca). On sa mi zacala vyhrazat :( Hanbim sa ale napisem,,, v mobile ma moje erot.fotky, podotykam iba on ich ma, tak zacal s tym ze ich posle ocovi nech vidi aka som ja kurva :( ved tie fotky su iba jeho tak jak mozem byt kurva ale to je jedno on sa mi vyhraza ze ich posle ocovi??? potom, ze neskoncim skolu, ze ma vyhodia, lebo on ma znamosti a to zariadi lebo je pridrbany policajt... a ja neviem co robit. Stale som k nemu mila, nevyvolavam hadku lebo sa bojim ze mi urobi peklo a posle tie fotky alebo nieco so skolou :( Strasne sa bojim, ja sa s nim chcem rozist ale on to neznesie...a keby som mu dala konec, ze by som mu ani fon nedvihla on by poslal tie fotky alebo by nieco vyvjedol, preto som s nim lebo sa bojim :(

janab

Vygumovaní policajti sú najhorší, liečia si komplexy tým, že majú moc nad civilistami...vedia zinscenovať všetko na svete a budete v base ani neviete presne za čo..to na okraj fízlov a ich moci..
Radím sa nenechať vydierať tým, že si niečo urobí..nikto za nikoho nenesie žiadnu zodpovednosť za jeho konanie a správanie!..si slobodný človek a ak on spácha samovraždu..to nie je tvoj problém a ani nebude..ale rozíd sa s ním, lebo nie je to dobrý človek a čakajú ťa pri nom len bitky a ponižovanie..

ShaulaThalit

Ja by som ho dala zbiť, alebo pustila psíkov, najlepšie agresívnych, nech sa s chlapcom pohrajú, keď nevie nájsť sám seba.

AdamKrt

freaky:

podaj na neho trestne oznamenie, ze Ta napadol, vydiera Ta. Ak niekomu znamemu posle fotky, vzdy mozes tvrdit, ze je to blbec, co urobil nejaku fotomontaz a chce sa Ti pomstit.