Životopis písaný rukou

Príspevok v téme: Životopis písaný rukou
Simona_Dul

V piatok idem na pohovor a mám si so sebou priniesť štruktúrovaný životopis písaný rukou. Úprimne povedané, dosť ma to prekvapilo, počas hľadania si práce som sa s tým ešte nestretla. Máte s tým niekto skúsenosť, resp. viete mi povedať, čo tým zamestnávateľ sleduje?
Ďakujem pekne !!!

jajka001_

ked ja pisem písanym, tak to vyzera ako u decka na zakladnej škole, lebo pisanym som prestala pisat v tom veku :)) a navyse musim pisat velmi pomaly ak chcem aby to nejak vyzeralo. od cca siesteho rocnika som pisala tlacenym pismom, a to tiez nie je zrovna dobre čitateľné :) a odkedy pracujem tak pisem minimalne, takze ked niekedy chytim pero do ruky a pisem dlhsi suvislejsi text, citim sa ako chroma :)

lenkana...

Simona, ak ide o OVB netes sa vobec, mam osobne a VELMI zle skusenosti. Pozicia "manazer" spociva v predaji jednej nevyhodnej hypoteky, 3 poisteni a 2 sporeni o ktorych mas zakladne info a nukas ich celej rodine. Ked nieco zarobis, tak to dotycni po par mesiacoch zrusia a tebe to spatne odrataju. Praca na zivnost, rozne platene skolenia, vymyvanie mozgov, zlomok penazi z toho, co dostanu ludia z pyramidy nad tebou. A zivotopis pisany rukou chcu preto, aby sa tvarili ako profi spolocnost - v skutocnosti ich hadzu do kosa a beru kazdeho s maturitou....

Simona_Dul

Ide o pozíciu obchodný referent, manažér na kapitálovom trhu. Ovšem mám pocit, že ide pravdepodobne o spoločnosť OVB (ak poznáte, viete). Takže neviem, či sa mám tešiť alebo nie. Každopádne sa pripravím tak ako chceli, priniesť ručne písaný CV.

O gramatiku v mojom písme sa nebojím, skôr sa bojím o výzor môjho písma :) Prečítať sa to dá, len som veľmi rýchla v písaní a než na to, aby to písmo nejak vyzeralo je pre mňa dôležitejšie, aby som zachytila všetko čo treba. Takže som zvedavá, k čomu to vôbec budú potrebovať. A či ma s tým oboznámia...

katka...

Asi chcu nieco z pisma vycitat. Alebo aj vidiet ci ovladas gramatiku, kedze vo worde sa ti chyby opravuju automaticky.
O aku pozíciu ide?
Ale tak nevidim v tom problem, ak chcu rucne pisany, tak im odnes rucne pisany a maj pri sebe aj vytlaceny z PC, keby si to nahodou rozmysleli.

s4v4nnah

Simona_Dul: ako pise slobodna, bud chcu vediet, ci to po tebe precitaju ak to bude na tom mieste nutne (to vies ty o aku poziciu ide...) co asi skor tipujem ze nie, ze? Skor ide o tu druhu moznost, ze chcu tvoj psychologicky posudok na zaklade pisma...

Slobodna

o akú pozíciu sa jedná? Osobne som sa s tým stretla už viackrát. Za prvé sa to robí preto, ako tu už bolo spomínané- grafológia a za druhé sa to robí z jednoduchého dôvodu :) Aj keď dnes sa takmer všetko píše na pc, sú profesie kde si šéf jednoducho vyžaduje to, aby po svojej zamestnankyni bol ochotný prečítať to čo napíše.

Simona_Dul

jajka chytre to je, len dufam, ze to bude v moj prospech :)
A hej, pre istotu si vezmem aj vytlaceny CV. Dakujem vam damy !

Zaujimal by ma aj nazor niekoho, kto s tym ma skusenost...

žužu256

no ja som sa s tým tiež nestretla, a v živote som to nepočula, že rukou. ale ked ho chcú , tak im ho daj. ale pre istotu si nachystaj aj ten napísaný na PC, a ked si to v poslednej chvíli rozmyslíš, tak ho budeš mať pri sebe

Simona_Dul

žužu, ja si to myslím tiež. Ale vyslovene si vyžiadali rukou písaný. A to by zase bolo neprofesionálne, že nespravím tak, ako odo mňa požadujú.