Vyznate sa v muzoch?

SalinaTyrus

jajka001
my chude nestastne ??? neboj ako sa hovori :ked zlyhaju vsetky moznosti precitame si navod ........ :)
bibba
lesbo-svet ??? uf to sa nebudem vyjadrovat lebo by som niekoho mohla urazit ale mas pravdu nudny a poriadne fuj

a este nieco som sa docitala
muzom posadnutym damskym spodnym pradlom by som odporucila kurz prania zehlenia a zasivania
asi tolko k teme :)

jajka001_

no mne mohli ukazovať bábiky, ja som sa hrala s autickami a hrala sa s chalanmi, liezla po stromoch a strechach, po dierach, po stavbách, čítala som knihy, dobrodružné romány, hrala s pavukmi a babskemu pišťaniu som nechápala :) ale som učenlivá :)

AdamKrt

lulu22:

su zeny, ktore vedia mysliet ako muzi a su muzi, co vedia mysliet ako zeny.

Do muzov sa od malicka vstepuje, aby boli silni, neplakali. Bravaju ich na futbal, vselico sa od nich ocakava. Zeny su zase vychovavane citlivo. Hned im davaju babiky, ukazuju rodinku. Ba i v skolach casto mavaju dievcata napr. kruzok varenia a chlapci napr. dielne.

Keby bola zena vychovavana ako muz, ci muz ako zena, vedeli by fungovat myslienkovo podobne. Hovori sa, ze zeny myslia inymi oblastami mozu ako muzi. Dokazu vnimat viac veci naraz. Kym muzi sa zameriavaju skor na detail, na konkretnu vec. Ale toto neni len tak, lebo existuju muzi, co aktivuju rovnake mozgove centra ako zeny.

Poznal som napr. zeny, co maju muzske spravanie a muzov, co maju zenske. Urcite je v tom i cast genetiky, ale hlavny podiel na tom bude mat prostredie a vychova, pretoze danemu sposobu myslenia sa da naucit od malicka, ked je k tomu clovek nuteny, vychovavany, alebo sa dostane do takeho prostredia, kde je to nutne pre jeho existenciu.

usiko

muzi nechapu zeny a naopak...nikdy sa nepochopia, lebo rozmyslaju inak...ja to uz neriesim, aj ked ma to niekedy vytoci...zaklad je povzniest sa nad veci, nesnazit sa chapat ale nepozastavovat sa nad vecami a robit si tak, aby bolo dobre vam a aby to druhemu neublizilo....proste aby bol kazdy spokojny...

lulu22

milli11, tak tie otázky si pokladám i ja.. aj som sa raz spýtala môjho bratranca-nezainteresovaný:D, na otázku i ked takú onakvú, že ako dokáže povedať chlap babe miláčik, zlatko a pod, bez toho aby ju mal rád?? a len tak mykol plecami, že to nepochopíš :D hm..výstižná odpoveď. a môj záver je asi taký, že má rozrobených viacero žien a aby si neplietol mená, tak to vymyslel takto..:/
už som aj s kamoškou rozmýšlala, že budeme spolu žiť ak priatelky:)) nám by to problem nerobilo, ale mne by možno aj chýbalo, keby som nemala pri sebe muža.. no proste k nášmu životu nejako patria, len škoda, že to niekto tam hore nevymyslel i tak, že by sme si po myšlienkovej stránke rozumeli a bol by klud na tomto svete :)

uhlie

No muzi su vo vztahu ohladuplnejsi. Muz sa zoznami, uzije si a necha tak. U zien je to tak, ze vacsinou chcu muza, ktoreho by vyuyivali cely zivot a on proti tomu nijak neprotestoval.

ta3

teraz sa trochu muzov zastanem, lebo nielen muzi dokazu kludne chodit naraz s dvomi, ale aj zien je kopa takych, ja k nim nepatrim, ja som striktne zena jedneho muza, aj tak nemala som stastie na vztahy, vynimkou bol jediny krasny osemrocny celostudentsky, ale to uz bolo strasne davno, odvtedy nic iba vzduchoprazdno
hm, vrchni prchni, veru tak nejako
Tebe Kafik zelam vela stastia s tym spravnym muzom a aj celkove, mas skvele nazory, pacia sa mi