Navždy máš špeciálne miesto v mojom srdci

Príspevok v téme: Navždy máš špeciálne miesto v mojom srdci
nepoznášMA

Pamatám si na ten den akoby to bolo včera . Dvadsiaty apríl 2008 ,bola nedela a ja som zase raz znudene sadla za svoj pc... A potom si mi napísal . Zo začiatku sme si písali viac- menej občas ale postupne to bolo čoraz intenzívnejšie a ja som mala pocit že píšem s niekým , kto mi dokonale rozumie. Takto sme to tahali tyzdne, ba až mesiace . No a potom sme sa stretli .... Bolo to na Vianoce toho roku no ja so dodnes pamatám aká som bola šialene nervozna. Dohodli sme si miesto a potom som ta zbadala... Strašne sa mi rozbúchalo srdce ale už sa cúvnuť nedalo . Vonku bola treskúca zima, ale my sme sa vybrali na prechádzku večerným mestom . Tolko som ti vtedy rozprávala ,až som sa sama sebe čudovala.... neskoro večer si ma odviezol domov a potom si mi napísal sms že „Toto bol moj najkrajší večer za posledné dlhé mesiace“ ... Bola som šťasná.. Tak veľmi šťastná.. Aj dodones si pamatám čo si mal oblečené , cítim vonu ktorú si vtedy mal ... A potom si odišiel . Býval si tak veľmi daleko .. Vtedy som si neuvedomovala čo tá dialka znamená . Cítila som len to , čo dovtedy ešte nikdy.. Bolo to prekrásne . Prerástlo to do niečoho noveho, pobozkal si ma... Stretávali sme sa. Vedeli sme prekecať hodiny a dalsie hodiny... No niekde v kutiku srdca som vedela že toto sa raz skončí , že kvoli tej dialke .... Nebudeme spolu, mal si odísť do zahraničia...Kam si aj odišiel .. A tak sa to medzi nami skončilo ... Osmeho oktobra minulého roku sme sa stretli naposledy..... Naposledy som sa s tebou rozprávala, naposledy si ma odviezol domov... A ked som ta videla ako autom odchádzaš bolo mi hrozne. Lebo som vedela že je koniec, že som ťa stratila a ty už nikdy viac neprídeš.. Nikdy...... No tak veľmi som dúfala že predsa hej...potom si sa odmlčal a ja som nechápala čo sa deje, ved si mi vravel že zostávame kamoši. A tak som ti napísala... Ked si mi odpísal že ty už máš dievča.. Bol to strašny pocit. Obrovského smútku ..... V ten večer som nedokázala zaspať a na druhý den ma čakal pohreb ... Bol to asi najtažší den aký si pamatám .. Tvárila som sa silne , zaželala som ti veľa štastia, no nebol večer kedy by som kvoli tomu nerozmýšlala v posteli ... Trvalo to takmer rok ... Potom prisiel 20 jul a ja som ho spoznala.. Človeka s ktorým dnes som . Lubim ho ale.... Niekedy mi tak veľmi veľmi chýbaš....... Tak by som to vrátila, tak strašne by som ta chcela vidiet počuť!!!! A na miesto toho ťa už nikdy neuvidím .... je to take hrozne ťažké . Bol si ten najlepší človek akého som spoznala,moja spriaznená duša............. Dúfam,že si šťastný a možno raz bude ten den, ked na teba nebudem myslieť... Aj ked pochybujem že taký bude.... Zostalo mi z teba niečo čo nikto nevymaže a TY máš navždy špeciálne miesto v mojom srdci ......... A tak to zostane, už navždy............
Zrejme to takto mal byť...Neviem, či ta ešte zaujímam.. Sme obaja dospelí ľudia a každý kráčame svojou vlastnou cestou. Aj ked už bez seba... Ďakujem za všetko !

wowo1

pises ze ten tvoj byvaly je uz opat na slovensku,co ti brani s s nim stretnut? mozno uz tie citi nebudu ziadne,,uvidis to ked s s nim stretnes pokecas a uvidis.budes asi prekvapena,,tou iluziou co si si okolo neho vypestovala....to caro sa asi uz davno stratilo ale to pochopis ked mu zavolas a pozves ho na kavu.pochpis to ked budes s nim v jeho blziskoti-aure,ze kuzlo skoncilo.uvidis..

45687aaa

Zachvilku ta to prejde, hlavne nepodlahli tomu sialenstvu a zachovaj si uctu a hlavne rozum...radsej sa sustred na terajsieho.

Angiee

no neviem,keby si tak velmi lubila sucastneho priatela ako tvrdis tak asi nepises ako chces vratit cas aby si mohla byt s inym...

ShaulaThalit

Ja by som sa na tvojom mieste takto verejne nestrápňovala. Cit je jedna vec..ale nezdá sa ti, že to už preháňaš?

NepoznasMa

Pamatam si minuloročné Vianoce. Bola zima a bolo to také strašne zvláštne.. Isť sama tadial kde sme sa prvý krát stretli.Nevediet kde si , čo robíš,ako sa máš..Vediet len to,že si tak daleko.. Bolo to tažké. Ked som sa na silvestra vrátila domov našla som si od teba SMS v mobile.. Vraj všetko najlepšie v Novom roku. Mala som sto chutí ti odpísat ze to najlepšie mi odišlo , ale tiež som ti zaželala štastie.
Včera si napísal na fb.. 8.10 2010 začínam opat v škole.
V meste kde bývam aj ja .. Dnes si tak veľmi blízko, si odo mna asi 15 minút cesty .. Je to zvláštne .
Ako tu nikto spomenul,človeku sa ulaví ked vypíše svoje myšlienky hoci aj na forum . Pomaha to .. .
A tí ktorí si myslia že neľúbim svojho súčastného partnera tak tým odkazujem že ho LUBIM a veľmi . Mozno to z tych viet tak nevyzera ale je to tak ..
Minulost je uz aj tak len minulostou.........................

jajka001_

zeby bolest - teraz si zalubena, tak ako boli zalubene ine ( a ini) a presvedcene ze to je ta prava laska. hup, zrazu to skoncilo a otvorili sa im oci. zalubit sa mozes velakrat. len neskor je tazsie zacat znovu verit, ked si blaznivo lubila a on ta tak velmi sklamal.

sweater

zebyslabost, pises ako keby si pobrala vsetku mudrost tohto sveta, je to len tvoj nazor ze blaznivo sa zamilujes v zivote len raz rovnako ako aj to ze niekde po svete chodi nasa polovicka, tak sa tu nepovysuj nad ostatnych, podla mna si na omyle, zato ze si to nezazila neznamena ze to nieje...

sob rudolf

Všetci negatívni? Realita žeby? Ale pridám svoju trošku. Zamilovanosť a láska nikdy nebude to isté. Zamilovanosť ako šialený plameň, ktorý spaľuje, pocit, ktorý berie dych a robí z človeka blázna je nejaký ten svetelný rok vzdialený láske, vyrovnanému citu, ktorý pokojne hreje aj po rokoch, často až do dôchodku:). Prajem každému, aby zažil oboje a nepomýlil sa.