tehotná - áno či nie?

whee_ee

budeš chránená dobre, lebo si si predlžovala cyklus, tým pádom nemáš byť prečo nechránená, riziko je cyklus skracovať, ale ty si v podstate vybrala 39 tabletiek, takže ok.

Cícerka

Ja sa chcem opytat,ci som menej chranena,ked: vybrala som prvy mesiac antikoncepcie,ale bez prestavky,lebo som potrebovala kramy oddialit - tym padom som zacala hned po prvom mesiaci brat aj dalsi mesiac:-)Ten som ale nedobrala cely,ostali mi 3 tabletky a ratam si 7-dnovu pauzu a v piatok zacinam novy mesiac...budem teda menej chranena,ked som nedobrala predtym vsetky tie tabletky?

Dakujeeem

bazalka

Ahojte, ďakujem za odpovede. Dúfam, že ten test bol spoľahlivý. V poslednej dobe mávam problémy s menzesom. Akosi sa mu už "nechce chodiť načas":)). Takto dlho mi však ešte nemeškal. Bola som s tým aj u lekára, pichol mi vyvolávačku, takže, ak nie som tehotná, tak to dúfam už dostanem, lebo som z toho už riadne vystresovaná, čo asi tiež neprispieva k tomu, aby menzes prišiel.

janab

Nič neobvyklé, menzes môže meškať aj viac dní ako len 38. Asi si nachladla, alebo ovulácia bola neskoro...určite menzes dostaneš v najbližších dnoch..

odpovedam

myslim si, ze uz by mal byt spolahlivy... v zasade sa da ehotenstvo testom zachytit po 10 dnoch od nechraneneho styku