je mi zo seba zle:(prosim pomoc

Príspevok v téme: je mi zo seba zle:(prosim pomoc
ufo25

pekny den,liecim sa na maniodepresiu,bola som uz aj dvakrat v nemocnici,teraz mam lieky a po psychickej stranke som ok,ale mam problem,pribrala som po liekoch a jednoducho sa s tym nedokazem vyrovnat,najradsej by som tie lieky vyhodila ,ale musim ich brat aby som sa opat nedostala na liecenie.skusala som rozne diety,cvicenie,no nic.vsetko je to o psychike,ale ja jednoducho bojujem kazdy den s hroznymi myslienkami.ako dalej?

ufo25

viem viem ze na tom az tak nezalezi,ale mna tie kila moc trapi,aj ma vzdy trapili...nikdy nie som so sebou spokojna,neviem cim to je:((ale vcerajsok som nevenovala kilam,ale tesila som sa z prace,z priatela a tak:))ide to,ale pomaly.

ta3

dostala si sa z maniodepresie, mas chlapca, pre ktoreho si krasna a chce Ta taku, aka si, tak nevidim v com je problem, usmievaj sa, bud stastna, na nejakom tom kilecku navyse predsa svet nestoji, ci ano?

Digsby

No je to tvrdé, ale asi každý kto užíva lieky na psychiku priberie :(
Tiež som mal pred liečbou 70kg, do pol roka som mal 90kg a teraz po cca 2,5 roku mám 100kg :((

ufo25

priatela mam a kazdy den mi povie aka som krasna a hlavne zdrava a nech sa nad tym netrapim,dakujem vam za povzbudive slova,hned mam usmev na tvari.uvidime ako to pojde:)

AdamKrt

ufo25:

ked budes mat priatela, ktory Ta bude uprimne lubit, ver, ze ziadne kilecka mu vadit nebudu. Hned Ti bude lepsie u srdca. Skus hladat. Mozno das zivotu uplne novy a krajsi rozmer...