bolesti co po mne zanechala bulimia?

Príspevok v téme: bolesti co po mne zanechala bulimia?
jaaanka

Dobry den,
bulimiou som trepela dva roky,neskutocne zvracania parkrat denne...postupne zacal problem s vyprazdnovanim,hemeroidy,kazenie zubov....momntalne sa z toho lieicm...dozvedeli sa to moji rodicia,vie to priatel a podporuje ma aby som to zvladla...aj to zvladam,ale moje travenie nie....neskutocne bolesti,naduvanie zaludka...a nevravim o bolestiach pri vyprazdnovani....bola som aj u lekara,ale nevie co mi bolo....a osobne si mysli,ze to mam helikobaktera lebo mam take priznaky...holky vy toto nepoznate ?Dakujem za odpoved

bambi25

ahoj,ja som mala tiez bulimiu dva roky,az som sa dopracovala na 38 a nic som jednoducho nevedela zniest v zaludku,no potom prislo liecenie a tiez som mala bolesti,aj dodnes mam,hoci mam uz 65kil.stale ked nieco zjem tak mi je blbo,ale to si len zvyka zaludok na potravu.musis to vydrzat,raz ti bude zle,raz dobre,skus sa niecim po jedle zamestnat nech na to nemyslis,vsetko je o psychike.drzim palce.

join me

Je možné, že je to helikobaker, trápim sa s ním 15 rokov, ja som zas pre zmenu kedysi bola anorektička. Jasné, že sa to odzrkadlilo na mojom trávení - problémy aj s pankreasom, hemeroidy, helikobakter, atď. Postupom rokov sa to len zhoršuje, treba si dať spraviť gastroskopiu a vyšetriť vzorky na HP. Je na to trojkombinácia liekov (ktorá u mňa vôbec nezaberá - absolvovala som 5x fibroskopiu a 3x túto liečbu). Helikobakter si veselo vegetuje ďalej. Treba upraviť aj stravu, životosprávu a správať sa k svojmu telu zodpovedne - to znamená nespadnúť naspäť odkiaľ si sa vyhrabala. Držím palce.

jajka001_

treba upravit stravu, zarad vela vlakniny, probiotika - acidko, kup si psyllium v lekarni , to tiez vraj pomaha, treba napravit crevnu mikrofloru, a zacat sa naucit jest tak aby nebola zapcha. treba vylucit potraviny z ktorych ta naduva.