Sen

Príspevok v téme: Sen
SEN

Ahojte,

dost casto sa mi sniva sen, ze soferujem auto a nemozem zabrzdit. Ale vzdy sa to tyka len malj rychlosti. Bud proste cuvam na parkovisku idem 5-10 km/h a auto nie a nie zastat. Alebo som na semafore idem pomaly a nemozem to uz proste uplne zastavit vzdy sa ostanem hybat. A celkom casto mam taketo sny.

A este navyse sa mi dneska snivalo, ze som nabural do stlpu stym,ze ma absolutne neposluchalo,ale ked som vystupil bolo len trosku buchnute proste rozbite boli len svetla proste ako keby som tukol v malej rychlosti.

Ani neviem ci sa mam nad tymi snami zamyslat alebo to ako vzdy hodit za hlavu.

A jazdim denne na aute:)
Dakujem za odpovede

M74

Ten sen, že som nemohol zabrzdiť auto sa mi viackrát sníval. A tiež to bolo také, že hoci som išiel krokom, tak sa auto nedalo zabrzdiť. Raz sa mi také niečo stalo aj v skutočnosti, stál som v takom strmom zasneženom kopci, že sa auto napriek brzdám pohlo pár metrov dozadu.

sob rudolf

Pokiaľ sa ti ten sen nesníva za jazdy v aute:). Prepáč, ja jednoducho na význam snov neverím, aj keď sa mi občas plnia.

lost

Ja by som povedal ze sa snazili skor potesit :) resp, by som to bral ako potesenie.

pretoze ak maju pravdu, tak mas tu extremne vzacnu vyhodu "bol si varovany".

ak pravdu nemaju, nic sa nestane, vsetko je ok :)

radsej nechutny sen ktory povzbudi k bdelosti ako nechutna nehoda ktora ma rovnaky ucel.. :)

clovek sa prevazne uci z chyb, niet na do dostat lekciu "zadarmo" a bez nasledkov :)

bibi123

mne sa snivalo, ze som naburala a obden som sa rozbila na zasnezenej dialnici...takze verim, ze sny mozu varovat... davaj si na seba pozor, jazdi priputany a neprecenuj svoje sily!!!sny nas zvyknu aj varovat:O))))

liv9

jazdis denne, auto ovladas, napriek tomu v sne narazis v malej rychlosti, myslim, ze by to mohol byt strach nad stratou kontroly nad niecim dolezitym v tvojom zivote...