Vysušená tvár po repíku

kostička

Potrebujete hĺbkovo a pravidelne pleť hydratovať, najlepšie patentovou výživou na pleť NOURI FUSION.Poradím na:0907 784 064

AdamKrt

Mimochodom, to telove mlieko, co pouzivam aj na plet je CIEN z Lidla. Biela 0.5L flasa. Je to urcene pre citlivu plet s avokadovym olejom a Panthenolom. Obsahuje aj alantion, kokosove mlieko, plus este niektore ine dobre olejiky. Rychlo sa vsiakne a zanecha iba taky velmi jemny prirodzene mastny film.

AdamKrt

Sissi2:

pozri si zlozenie kremov. Telove je na telo. A hadam mas odseknutu hlavu, ze neni na tele ?

Tiez si normalne davam telove mlieko na tvar. Kupil som si aj jemne kremy proti vraskam na tvar a pod oci a nevidim rozdiel v tom, ze by to robilo nieco horsie.

Nemusis si tam davat vobec mlieko. Staci, ak bude mat jarishovu vodu, tam je mastny glycerin. Tebe staci si na tvar davat HOCICO MASTNE. Napr. i ten mandlovy olej, alebo hroznovy. Oba su dobre na plet. Mastne zabrani vysusaniu a nebude sa Ti lupat plet.

Isty cas som si umyval tvar len cistou vodou a nie celkom dobre som ju utrel. Zacala sa mi miestami olupovat pokozka na tvari na urcitom mieste. Chytil som modru indulonu, zacal potierat, preslo to...

Tie kremy su plusminus podobne. Pokial nedostane clovek alergicku reakciu na nejaku latku, tak zlozenie koze je defakto rovnake a nemoze to ma nejaky zly vplyv ani na tvar.

Zacal som s tym napr. po prispevkoch na tomto fore, kde v Lidli predavaju telovy krem, dost mastny a vela uzivateliek si ho pochvalovalo, ze si ho dava na tvar. Tak som skusil i telove mlieko a nebol problem. Vyrobcovia vyrobia nieco, trochu to modifikuju a vyhlasia, ze je to na tvar. Schvalne si porovnaj hlavne zlozky, co ide na Tvar... Ak si to tam za ucho ci pod bradu, to uz by som akoze nesmel ? Ta pokozka je predsa rovnaka. Mozno len niekde tensia. Staci Ti hocijaky krem, co i len trochu mastnejsi.

Alebo kasli na to a miesto borovej vody, pouzi jarishovu...

AdamKrt

Pletovy krem, telove mlieko, kludne mandlovy ci hroznovy olej... Hocico, co premasti pokozku.

Napr. do borovej vody, ktora sa pouziva na dezinfekciu, ukludnenie, sa pridava glycerin a vznika tak zase iny roztok - jarishova voda. Borova voda vycisti, dezinfikuje, ukludni a glycerin zase zabrani supinateniu, tvorbe ekzemov.