POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC

Príspevok v téme: POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC
PataOO

prosim vedel by mi niekto poradit, uzivam antikoncepciu, predtym som ju mala vysadenu teraz zacinam znova, stalo sa to že mi je z nej nevolno a na vracanie, nevedela som co mam robit tak som si dala po vracani este jednu tabletku pre istotu aj ked to bolo po takmer deviatich hodin od vracania, a este som si dala tabletku o siestej rano a na druhy den o jedenastej pobede a dnes o stvrtej bude to mat vobec nejaky ucinok ked niesom schopna dodrziavať ten istý čas dávkovania??????????

rew

inak by malo platit ze ak zoberies do 12 hodin od bezneho casu tak si chranena.. ale zas.. ale podla mna stale plati ze do 12 hodin od nejakej fixnej hodiny pocas dna, nie ze vezmes najneskor o 24+11 hodin od poslednej tabletky.. to by rovno mohli znizit davky hormonov keby to takto malo fungovat, ci nie? ja zvyknem brat o siestej vecer, max o 3 hodky neskor, niekedy tak o hodinu skor ked viem ze teraz na to myslim a o hodinu by som mohla zabudnut.. myslim ze takto je to v pohode.. ale brat to raz rano, raz vecer.. no neviem.. urob si v tom nejaky system lebo bude pruser :(

PataOO

rew: nie o siestej rano a o jedenastej pobede nasledujuci denja so len chcela vediet ci sa tym neznizi ucinnost Hak ak to takto casovo striedam ,,,

rew

o siestej rano a na druhy den o jedenastej pobede> to myslis o siestej rano a potom az dalsi den o 11 v noci..? ak ano, chran sa aj inak(kondom)
1.pouvazuj nad zmenou HAK ak vies isto ze ti byva nevolno z nej a nezlepsuje sa to
2.porozmyslaj ked je najvhodnejsi cas pre teba na branie tabletky (nie je dobre skoro rano koli neskorsiemu vstavaniu cez vikend, ani neskoro vecer, lebo ked zabudnes, vezmes az rano a to je niekedy viac ako 12 hod po)
3. ak si najdes ten spravny cas, ako uz tu napisali, daj si upomienku do mobilu
4. ak ti ani toto nepomoze, zmen druh antikoncepcie, HAK nie su lentilky, nie len ze je riziko ze otehotnies ale minimalne ti to rozhadze cyklus..

Rika89

ak ti je nevolno koli nej navstiv svojho gynekologa...nasadi ti inu antikoncepciu ja som mala stym tiez problemy....

neva

ak medzi užitím tabletiek neubehlo viac ako 24+12 hodín, tak účinok budú mať, ale nájdi si taký čas, aby si ich mohla užívať každý deň v približne rovnakom čase, aby si telo na ne zvyklo.

odpovedam

no ak nie si schopna brat denne jednu pilulku nacas, tak si rozmysli, ci je pre teba hormonalna antikoncepcia vhodna...

a logicky si odpovedz na otazku: no moze to mat ucinok, ked to nejes pravidelne ako mas?

daj si pripomienku od mobilu na kazdy den a hned ako ti zapipa mobil, tabletku zjedz a necakaj...