Zúženie

AdamKrt

Tak si kup napr. lubrikant na vodnej baze, pomaz si penis a vytvori sa Ti na nom film. Zrejme Ti telo nejak divne reaguje na partnerkine vylucky. Niekedy su neprijemne alergicke reakcie na tekutiny druheho cloveka, lebo vsetko jedlo sa premieta do tekutin v tele a clovek moze mat na nieco alergiu.

Ale ak je problem s predkozkou, chod za urologom, ten zakrok je jednoduchy a mas po probleme.

Mne sa zase robi vyschnuta koza na brade a v okoli ust, ked oralne uspokojujem partnerku. Tak som si to natrel predtym telovym mliekom s obsahom avokadoveho oleja. Rychlo to vsiakne a potom sa mi to uz nevytvori.

Mozes skusit pouzit napr. i namocenie penisu to slnecicoveho oleja. Ten sa pouziva na masaz hradze u tehotnych zien, takze je v pohode. Potom to len utries trosku, aby z toho nekvapkalo. Ostane Ti tam dost mastnoty na to, aby pocas styku to udrzalo tekutiny od tela bez toho, zeby to negativne posobilo na pokozku.

Ak chces by ohladuplnejsi este k partnerke ,tak si odlej do cistej flasticky z toho slnecnicoveho oleja a nakvapkaj tam par kvapiek Tea Tree oleja, ktory mierne dezinfikuje. On trochu i znecitlivuje, takze sa moze stat, ze budes mat o chlp lepsiu vydrz...

AdamKrt

Ehmmm, co chces pocut, ze sa mas umyvat a nenechat to zaschnut ?

Ak mas zuzenu predkozku uz roky, chod k urologovi. Urobi jednoduchy zakrok, nareze ju a mas po probleme.