chlap....

f4ds5648

Ako chlap ti napisem recept na ulovenie vela spravnych muzov...laska ide cez zaludok. Potom co sa logicky paci kazdemu muzovni na zene je zenskost,nikdo nechce nekultivovanu grgajucu kravu, dalej cim si ziskas DOST, je , ze pojdes rovno k veci, nebudes obiehat okolo kase a HLAVNE nebudes pouzivat tie vase prijebane zenske hry, ktore nicia nervy a hlavne trpezlivost, ked sa ti nieco nepaci, nie naznacit, ale jemne povedat na rovinu co sa ti nepaci...samozrejme mala by si vyzerat dobre,cize sa o seba starat,vediet sa dobre obliect, nie ako kurva, vediet byt oporou a dobrou spolocnickou...proste skratene, vediet byt zenou.

isabella

muza si ziskas (podotykam, ze na stalo) len ak budes v jeho ociach femme fatale a to je asi pre kazdeho nieco ine... ziadne MUSIS a NESMIES tam nemoze byt, vztah nie je o tom, ze zena beha chlapovi okolo zadku a vo vsetkom mu ustupuje, len aby si ho urdzala... kludne mu mozes robit sluzku aj otroka a ked nebudes jeho osudova, tak si ho neudrzis... a samozrejme to plati aj opacne, vztah ma byt v rovnovahe a teda s tym co napisala v uvode bibi nesuhlasim, lebo je tam same "musis"...

weronika

uhlie, som vegetariánka, a zatiaľ to nevadilo nikomu, aj keď je pravda, že som ešte so žiadnym nebývala... :)

uhlie

weronika,

ber to ako moj nazor, ale ak nevies dobre klepat rezne, tak normalneho chlapa nezozenies. Resp. zozenies, ale dlho neudrzis.

Inak neviem zienky, ci ste si precitali nazov temy a otazku. A preco sem pisete hluposti. Otazka nie je co zena musi a co nemusi, ale ako si ziskat chlapa.

lost

Brenda, vies ako by si mna nejaka zena dokazala napriklad?

Staci ak by bola sama sebou, tj. "mala rada samu seba", tj. nesnazila by sa kopirovat nejaku znamu herecku, spevacku alebo inu osobnost.
Staci ak by zahodila za hlavu malicke problemy typu: nemam dokonalu postavu, plet, vlasy, ona ma lepsie, on ma lepsie. Staci, ak by vedela ze jedine co je potrebne je strecha nad hlavou a jedlo, ostatne prijemny bonus.
A nakoniec, staci ak by si tento bonus vedela vychutnat, ale neviazala sa na neho, tj. ak by mala vyborne platenu pracu, nebola by tam cely den, len preto ze to ta praca pozaduje.

Zena varit sama?
naco?!, to mozeme spolocne, alebo na to najmeme kuchara, naco sa snazit robit pracu, ktoru niekto dlhe roky sutduje? vysledok nikdy nebude tak dokonaly. (toto je jeden nazor kamosa, co mi povedal ze vzdy ma kuchara inak sa ani nestravuje)

Zena sama upratovat?
NACO ?! lol ved to je hracka, dvaja to zvladnu rychlejsie, alebo upratovacky existuju, ak je to obrovksy dom.

jaj a este jedna vec, staci ak nebude stracat cas horeuvedenymi blbostami.. (zaklad ano, ale nie chorobne varit a cistit)

a este bonus, staci ak by vedela "vypnut" zo stereotypu a proste odist na par mesiacov na dovolenku v style, nic nerobit, len sa valat na plazi, alebo cestovat krajinou..

nepreferujem styl ze jeden MUSI robit toto a druhy MUSI robit hento.. kazdy nech robi co mu najlepsie ide, ako v time, tak aj vo vztahu, popripade robit to timovo-spolocne..

take lahke, a tolko ludi sa stazuje :D

ked som docital prispevky, tak to musi byt opak "Aupark Pipky", tj. je fajn ked ma sebavedomie, aj ked ide za tym co chce, ale zase nech nechodi aj cez mrtvoly, len aby mala na sebe D&G a podobne smejdy.. Vkusne sa da obliect aj z cisnkeho obchodu a vela krat na nerozoznanie (tymto nechcem propagovat cinsku kvalitu, ale princip aupipky.

a samozrejme, nech povie to co ma na srdci, nemusi to dusit v sebe, a ESTE jedna vec, nech sa ani co i len neskusa skusit tie tipy a triky z (nebudem menovat), bulvarnych stranok, ze "ako na muza" lebo tie su totalne dobre len na aupipky a aupipkarov, ale nie na triezveho muza, co pouziva SVOJ rozum.

a zaruka vernosti :P

weronika

:) aj my ženy máme svoje nároky, samozrejme. Ale tak zase sa nemienim prispôsobovať vo všetkom chlapovi! Odtiaľ - potiaľ... Na každého muža platí niečo iné, podľa mňa... A čo ak mu nechcem robiť rezne? Čo ak som vegetariánka a nič z mäsa mu nikdy nespravím? Som vari odpísaná a nikdy nebudem mať chlapa? :) nemyslím...

soffa

neda sa.nicim.bud ta chce alebo nie.vies ta povestna iskra...inak nicim chlapa nepriputas ak ta raz nechce.maj svoju hrdost.pride iny,lepsi...preto to je tak ako to je