90dňová diéta od utorka (19.10),kto ide?

Príspevok v téme: 90dňová diéta od utorka (19.10),kto ide?
hop hop

čaute,pred nejakým časom som držala túto dietu zhruba mesiac a pomáhala,no potom stresové okolnosti mi nedovolili akosi pokračovať a chcem sa k nej vrátiť..
budem rada ak sa niekto pridá..
chcem zhodiť cca 8kg ktoré som pribrala zo zdravotných dôvodov a keďže som študentka výšky,nemám čas na fitko tak moc..
čakám na Vás :)

dirtee

@kosticka po 90dnoch by musela byt kazda velmi hlupa ak by zacala zrat jedno cez druhe. Za 90dni si clovek osvoji ine strahovanie takze yoyo efekt ee. U mna sa tak nedeje a ani sa nestane.

dirtee

@hop hop ahoj zlatik, ano suhlasim, bielkovin by malo byt co najviac a pre tych co nam bielkoviny chutia je jednoduchsie si brusko pchat kurou ako cestovinami. Ale 90dnovka nie je zla a funguje, 90 dni sa napchavat maskom by bol urcite vacsi problem ako striedat dni podla 90dnovky.
anyway, ja uz svoj system mam, a funguje a snad si ho kazda najde, ktora ale necaka vysledok za dva tyzdne ale radsej ide pomaly a v pohode. Drzim palce dievcata

kostička

Baby,takúto dietu Vám neradím.Keď prestanete vznikne jo-jo efekt a ešte viac priberiete.Musíte deň začať zdravými raňajkami s málo kcal a
veľa živín,aby Vás to naštartovalo na
celý deň.Treba jesť 5 x denne v malých
porciách a čistiť si telo.
klikni -odkaz odstránený-

hop hop

dirtee
ahojky,takže ja tou dietou koniec koncov nezačínam.mam pravdu,je tam vela sladidla,tukov..kalorii..
si zober ješ na den uhlohydrátov-sladké, potom škroby-zemiaky atd .čo obsahuje cukor a ovocie-cukor ťažšie stravitelny..a iba jeden den bielkoviny-strava na chudnutie by mala sa skladať iba z bielkovin s čo najmenším prísunom cukrov..len tích lahko stravitelných..takže ja vas opúšťam ale budem chodiť pozerať či držíte..

bambi25

aj ja sa pridavam,a co ako kedy treba jest,kde si to viem kuknut co je vlastne ta 90 dnova dieta.ja zatial jem menej kazde dve hodky a od pondelka som zacala behavat.snad to pomoze.ja mam 167cm a 67kg.chcela by som dat dole aspon 10kg.

dirtee

@kashdd viem co je pisane v knihe ale argument "rozne druhy biielkovin" ma neuspokojil..zrejme je pre telo jednoduchsie travit rovnaku potravu a zrejme v tom to ma zmysel, boh vie..eehm neviem ci by som to takto zvladla. podarilo sa mi uplne v klude shodit kila aj ked som miesala rozne druhy bielkovin, a pod

kashdd

dirteee :

Bielkovinový deň

OBED: Varené alebo dusené chudé hydinové mäso bez kože (môže byt aj chudé hovädzie, bravčove, zajačie, morčacie alebo ryby, morské plody ale aj tofu). Namiesto masa môžete zjesť 2 vajcia, syr, alebo tvaroh a to v rovnakom množstve ako mäso. Mliečne výrobky rátame k bielkovinám, a preto ich môžeme jesť v tento deň. K tomu si pripravte veľa zeleninového šalátu a inej zeleniny, ktorú môžete podusiť alebo zapiecť tak, aby zostala chrumkavá. K tomu ešte krajec celozrnného chleba a 3dl čistej polievky, môže byt aj z kocky, ale bez závarky. Vývar vypite hneď po jedle. Nekombinujte rôzne druhy bielkovín ( mäso s mliečnymi výrobkami, mäso s vajcami, vajcia s mliečnymi výrobkami)
VEČERA: Jedzte rovnaké jedlo ako na obed, ale bez vývaru. Ak ste na obed mali mäso, musíte ho jest aj na večeru, to platí aj pre iné vybrane potraviny. Porcia jedla na večeru musia byt vždy o polovicu menšia ako na obed. Zjedzte ju bez chleba

- tam to mas vzdy napisane, ze rozne druhy bielkovin sa nesmu kombinovat..nesmies mat na obed napr. vajcia a na veceru maso... a to plati aj pre ostatne dni.. :)

kashdd

pre dirtee.. ked mas na obed ryzu, na veceru nemozes mat zemiaky.. vzdy sa ma jest to, co je na obed - len polovicna porcia.. Ak je na obed rybu so zeleninou, nemozes mat na veceru maso, alebo syr. Takze tak :)