Suché vlasy

Nephilim

Ja mám balzam od Balea s extraktom z marhúľ a s mliečnymi proteínmi a som s ním veľmi spokojná:-) Je na suché, namáhané a poškodené vlasy a krásne vonia a stál tuším len 1,15:-) Taktiež je aj šampon, maska a ešte nejaká kúra, ale tá je už so silikonmi, tak tú neskúsim, kedže silikony mi nerobia dobre:-)

nihi :)

caute, kupila som si kokosovy olej v bioobchode a neviem si ho vynachvalit. mam z neho krasne vlasy, lesknu sa mi, su makke, rovnejsie, ziadna sucha slama ako pred tym... dala som si ho namiesto kondicionera a nechala som si ho chvilku dlhsie vo vlasoch. aj na telo som si ho dala, hodvabna pokozka.

Cristy

ja pouzivam ceramidovy sampon a kondicioner od annemarie borlind. vobec ziadna chemia, je to aj certifikovane potvrdene. mam kucerve vlasy, dost mi vypadavali a mala som velmi suche, ale jedine toto mi pomohlo.

Najlekaren

Ahoj dominiqua,

na tvoj problém je vhodný Olivový šampón Doliva určený pre suché a narušené vlasy. Je vhodný na denné použitie. Obsahuje tri účinné zložky na zlepšenie lesku, odolnosti antistatickosti a lepšiu rozčesatešnosť a hlavne celkovú vitalizáciu. Pre lepšiu účinnosť je vhodné ho doplniť intenzívnou olivovou kúrou alebo krémovou kúrou na vlasy.

Tím Najlekáreň - najlacnejšia lekáreň
-odkaz odstránený-

blond1

Ja som mandľový olej kúpila v lekárni Dr. Max v KE, tak skús sa popýtať tam. Je 100% prírodný, lisovaný za studena neobsahuje pridaný syntetický vit. E ( v zložení uvedený ako Tocopherol acetate), má 200 ml a super cenu 6 €. a dávam si ho aj na pleť - teraz keď začína primrzať používam ho aj celú zimu miesto hydratačného krému.

elizabeth123

rew -- no som z BA, takze skusim pozriet v nejakom bio obchode alebo lekarni, snad nieco najdem :)

lenkaa123456 -- tie masky som uz skusla, no len medova bola ok. ale musela som si toho dat dost, lebo vela mi vlasky vypili :D
zatial najlepsi bol 100 percentny kokosovy olej - tuk. ale aj ten sa tazko zhana.

rew

elizabeth123> drogeria asi nie, skor nejaky bio obchodik. Mandlovy vyraba napr aj kozm. Saloos - neviem aky je pomer cena/vykon, mozno su aj lacnejsie.. (ak si nejakou uzasnou nahodou z KE tak to maju na Hlavnej v Madal Bale)