milujeme sa ale-..

Príspevok v téme: milujeme sa ale-..
sl.jana

ahojte...
3roky do zadu krasne leto.. jeden den na chate.. ja 15 on 22rokov.. po paru spravach stretnutie.. as tretnutie boli coraz krajsie a naplnali nas.. odisiel na skolenie 3mesacne.. vratil .. no zial pocas skolenia mi zahol.. minuleho leta sa mu narodila dcera- jeho silne krestansky bohaty rodicia ich donutili spolu zit.. jednoducho penaize robia svoje.. tohto leta mali svadbu.. no napriek tom u sa stale stretavame( ..citim sa pri nom tak bezpecne tak krasne.. chodime spolu na vylety.. niekedy aj sjeho dcerou i ked je tam strach ze to jeho zenska zisti ale.. prednedavnom som sa dozvedela ze cakaju druhe dieta. . viem keby manemiloval druhe by si nespravil .ale ked ja mu nedokazem povedat nie:(..
ako mam takytro vztah ukoncit?:(

janab

Ty máš dnes 18 ,slobodná, on 25 a ženatý s 2 deťmi na krku...o čom to je? to je ale riadny hajzlík, ked ženu, čo mu nanútili nabúcha aj druhýkrát a sú tam určite majetkové propojenia..aj keby si chcela rozbiť jeho manželstvo, tak nevyjdeš z toho ako víťaz. Máš pred sebou ešte kopu takýchto známostí, len vedieť si vybrať..Určite to ukončiť, to nemá budúcnosť!!!!!

ta3

uhlie Ti poskytol vycerpavajucu odpoved ako to mas urobit a ak sa mas co len za macny mak rada a mas aspon stipku hrdosti v sebe, urob to cim skor

milli11

Suhlasim s prispevkami podo mnou, inak, uhlie, 1000 bodov. Inak, ja som tiez davno chodila s byvalym, ktory sa ku mne zle spraval, bol citovo odmerany. Ja som vsak stale pred vsetkymi aj pred sebou tvrdila, ze napriek tomu ma miluje. Teraz uz viem, ze to bol velky omyl, mozno to aj ta dievcina zisti, ze ju ma iba na zabavu.

uhlie

Zavisi, ci sa s nim chces rozist, alebo nie. Ak sa s nim chces rozist, tak mu povedz "Uz sa s tebou nebudem stretavat". Ak sa s nim nechces rozist, tak mu to nehovor. Mozes mu to povedat aj telefonicky, ale musis vediet vytocit jeho cislo a pouzivat mobil. Dalsia moznost je mu to napisat mailo. Otvoris si Outlook a, das novu spravu, napises tu vetu hore a das odoslat. Keby si nieco z toho nevedela, ako sa robi, tak napis.