Nie je s kým sa porozprávať...

Príspevok v téme: Nie je s kým sa porozprávať...
palleec

Poslednú dobu mávam dosť divnú náladu. Vzniklo to asi preto, že sa nemám s kým porozprávať o veciach čo ma zaujímajú,čo ma trápy, o svojich predstavách do budúcnosti a vlastne o hoc čom. Budem mať 19 a nie som nejak nespoločenský tip človeka len nechodievam do barou,krčiem a na diskotéky ako väčšina mojich rovesníkou. Nepijem alkohol,nefajčím nenadávam a ani sa necítim príliš dobre v takej spoločnosti kde toto prekvitá. Väčšina známich sa pohybuje len v takýchto podnikoch a tak ani s nimi nechodievam von. Mám naj kamoša s ktorým si vcelku rozumieme ale sme úplne odlišní a máme iné záujmi a názory.A nie je to nejaká plnohodnotná debata medzi nami vo vážnich veciach,nedokáže mi poradiť. Je to naj kamoš ,že sa na seba môžeme spolahnúť a aspoň si normálne povedať čo nového. Mám aj dievča lenže s ním sa tiež nemôžem rozprávať o všetkom hoci ju mám veĺmi rád. Niekedy ma niečo trápi aj ohladom nás a nemá mi kto poradiť. V poslednú dobu mi to lezie dosť na mozog už. Poradíte niečo?

Kubo11

Nefunkčná stránka:

Vlastník servera www.butlava-vrba.weebly.com nakonfiguroval svoju stránku nesprávne. Kvôli ochrane vašich údajov pred odcudzením Firefox blokuje pripojenie k tejto webovej stránke.

butlava vrba

❱❱ NEMÁM KAMARÁTOV A IBA MÁLO ZNÁMYCH ❱❱ S KÝM SA MOŽEM POROZPRÁVAŤ, POKECAŤ ❱❱ MÁTE SVOJU BÚTLAVÚ VŔBU?
❱❱ www.butlava-vrba.weebly.com
❱❱ Pomáham uvoľňovať nahromadený stres tým, že hovorím s ľuďmi, ktorí cítia nedostatok ľudskej konverzácie vo svojom živote, ​alebo nemajú s kým hovoriť o svojich problémoch a tažkých životných situáciach. Som ochotný počúvať Váš citový výlev.
❱❱ Špecializujem sa na klientov, ktorý sa potrebujú IBA vyrozprávať a tým odstrániť stres a vnútorný nepokoj, ktorý pocitujú.​​
❱❱ Rozhovor cez skype / telefón, je to isté ako keby ste hovorili so svojím priateľom

ta3

boze Palleec, je mi luto, ze takyto spravny chlapec, akych po tomto dost amoralnom svete nechodi vela, sa nema s kym porozpravat, dufam, ze si porozumies s ludmi, ktori Ti tu ponukali, ze ak chces, ze si mozu s Tebou pokecat, aj ked niet nad pokec tvarou v tvar, ale v Tvojej situacii aj tato forma moze pomoct, vela stastia

palleec

na nejakých fórach si zvyknem písať len s pár ľuďmi čo poznám osobne. Zo skúsenosti viem, že dosť ľudí si tam vymýšla a je ťažko tam nájsť niekoho, kto sa nepretvaruje a správa sa normálne.
E-mail som písal už nižšie jajo_jajo@centrum.sk

guileta

ahoj no takych ludi je viac ja tiez patrim medzi nich som spolocenska lenze co z toho ked som sa prestahovala do uplne cudzieho mesta a nepoznam tu ani nohu mam 24r. som cerstvo vydata a s manzelom sa ako ste pisali naozaj neda o vsetkom porozpravat (myslim ze som pochopila co chces vediet a tvoj kamarat je asi este v puberte a odpovede na otazky zo zivota resp. do zivota ti asi neda) ked chces napis mail, mozme sa skontaktovat a mozno ti poradim neviem ci som zazila vela alebo malo to je relevantne, ale myslim ze dost a snad ti pomozem

Sara.p

Musíš mat nejaky koníček alebo niečo čo ťa baví tak hľadaj kamarátov tam nepotrebujes aby si robil to čo ostatný aby si bol šťastný ja som toho živí príklad

lukinkowa

Ahoj a neskúšal si nájsť nejakú spriaznenú dušu na nete? Možno by si našiel niekoho, kto by ti radil a boli by ste virtuálni priatelia, hmm? Keď chceš, môžeš mi napísať na pokeci, mám prezývku magic-eyes, alebo som aj na FB, ale to by som ti potom napísala do správy. Mne tiež niekto chýba, komu by som sa mohla vykecať, ale odkedy sa mi narodil drobec, kamošky sa na mňa vykašlali a ako spomínaš aj ty, s partnerom sa nedá o všetkom porozprávať. A možno by si takto našiel aj niekoho kto býva v tvojom okolí a ani o seb neviete :) Veľa šťastia a keď chceš teda, tak napíš, rada pomôžem, keď sa dá.

palleec

S kamošom si rozumieme lebo sa dá s ním normálne komunikovať. Neklame,nevymýšla,nezosmiešňuje iných ako to robí väčšina v mojom veku. Ale napr. ja skôr túžim po rodine a on chce len sex. A ak chcem počuť jeho názor na rodinu nevie mi nič povedať,alebo len pár slovami niečo. Keď sa ho spýtam na jeho názor na môj vzťah jeho odpoveď je že by to riešil dobrým sexom. A takých vecí je veľa. Rozumieme si lebo sa na seba môžeme spolahnúť. On sa so mnou môže rozprávať o všetkom mám široké obzory ale on nevie nič o veciach čo zaujímajú mňa a ani nechce o nich nič vedieť. Tsačí mu, to čo vie. A tu to viazne.

A môj e-mail je jajo_jajo@centrum.sk