co sa so mnou deje?

Príspevok v téme: co sa so mnou deje?
rapotacka

ahojte,
prosim poradte mi, co robit, ako sa dat do psychickej i dusevnej pohody,..co by pomohlo...zlepsit taktiez hormonalnu rovnovahu? Pytam sa preto, lebo myslim ze prave v tom je problem, posledne obdobie, sa citim velmi slabaa, neustale unavena, nesvoja, nervozna, dost citlivo reagujem na nektore poznamky hlavne od priatela, rozplacem sa kedykolvek, a pre tie moje naladky resp. citlivost...a podla neho urazlivost...sa dost casto posledne obdobie hadame...je mi potom este horsie, no on sa este viac urazi, a neriesi ma...odide...fuu neviem cim ze cele telo je akesi nesvoje, taktiez sa k tomu pridali akne... a nespokojnost so sama sebou...a stale nepokojnost, neustale musim neco robit, nekde behat, proste ziadny relax, aj keby som chcela, nemozem poriadne lebo akonahle ze idem chvilku oddychovat zda sa mi to zbytocne...a robim znova neco ine....poradte prosim dakujem

lukikowa

Zlatíčko a nie si tehotná? Ak nie, tiež by som porozmýšlala nad psychol´gom alebo potravinovými doplnkami, ktoré boli spomínané nižšie..nespôsobilo ti niečo v poslednej dobe nejakú traumu alebo šok? skús porozmýšľať kedy tieto tvoje problémy začali a čo ich mohlo spôsobiť, niekedy si ani neuvedomujeme, čo všetko máme v podvedomí a čo skôr či neskôr sa ukáže v telesných reakciách,alebo nočných morách..držím palce.

ivana45

Psychologa potrebujes. Zaslusi si velky honorar.
Prejavujes sa neprijemne a naozaj riskujes, ze o priatela prides. Aj ostatni budu od teba bocit, ked im s tebou bude stale neprijemne.
Pripada mi to, ze tebou lomcuje nejaka chronicka nespokojnost.
Bud rada, ze nemas ozajstne problemy. Mozno si rozmaznana a prilis sa zaoberas sama sebou. Potrebujes sa zdispiplinovat. Byt slusna a nekazit zivot svojim ludom. Byt vdacna, za to, co je.

AdamKrt

Tvorbu hormonov ovplyvnuje stitna zlaza. Cca 95 percent ludi v strednej europe ma s nou problem vdaka nedostatku jodu v strave. Ten si mozes doplnat. Napr. vytazok z morskych rias s vysokym obsahom jodu - KELP, alebo ine...

Tiez na nervy je dobre uzivat horcik, ktory sa podiela ako zlozka pri mnozsve chemickych procesoch v tele. Uzivaj cca 250-350mg denne. Osobne sa mi najvyhodnejsi zda Magnex 180 tabliet 350mg+B6. Vitamin B6 s horcikom ulahcuje jeho vstrebavanie.

Mozes si este kupit cajik z medovky. Ukludnuje a je chutny.