prechádzam na yaz

Príspevok v téme: prechádzam na yaz
8794

ahojte, baby, prechádzam na yaz z lindynette 20. preštudovala som si všeličo o yaz a dozvedela som sa, že menzes budem mať iba 2-3 dni. zda sa mi to malo, kedze pri predchazajucej hak som ho mala okolo 5 dni. bojim sa, či to nie je nejako skodlive pre zdravie, (aj ked hak asi je skodliva) že sa telo dobre nevyčisti alebo take nieco.
na yaz prechadzam z dôvodu priberania zo zadržiavania vody v tele a nechuti na sex. ak by sa tu nasli baby, čo yaz beru a mali problemy s vahou a znizenym libidom, bola by som vdacna, keby napisali svoje skusenosti.
viem, ze je tu vela tem o yaz (aj som si mnoho prestudovala), ale napr. o tej menstruacii som sa nikde nedocitala.
dakujem.

DIA_123321

Ahojte keby mal niekto zaujem predam 4 nove balenia Yaz za 30 eur :) v pripade zaujmu napiste na mail simonicova@ivbnm.de

Dakujem

dlrshz

Ahojte,

ja som brala yaz kvoli istym hormonalnym problemom, bohuzial mi nezabrala tak, ako som ocakavala. Tak mam teraz na predaj dva blistre, cena 26 €. Ak ma niekto zaujem, moj mail dolores.haze29@gmail.com, najlepsie z BA a okolia.

lioness_01

8794 . ja som žena , moja pekná :D nie chlap :D a nie, neviem to z diskusie, ale z VLASTNEJ OSOBNEJ SKÚSENOSTI ! ! ! :))) ale je to samozrejme na tebe ako sa zariadiš :)

HAK som užívala 4 roky :D práve preto tá negatívna reakcia :D

inak si ma pobavila :D

8794

v prvom rade dakujem za rady.
lioness, neviem, ci beries hak (ale z tvojej negativnej reakcie si myslim, ze nie), tak potom neviem, ako si prisiel na to, ze u yazu poklesne libido este viac. asi z nejakej diskusie na nete. to mi ale nepomoze (nakolko som si diskusie prestudovala). chcela som pocut nazor tych, co maju s tym osobnu skusenost.
a k tomu, preco beriem hak - musim, lebo si este nemozem dovolit dieta a popravde, ostatnym formam antikoncepcie neverim az tak (ani tomu uzasnemu tu tak propagovanemu pharmatexu).

Luliana

Ja som z Lindynette20 presla na Yaz asi pred 1,5 mesiacom... tiez som nemala chut na sex... nejak uzasne sa to nezmenilo.. ale trochu rozdiel je citit... je to lepsie... a s menzesom to sa neboj mozes byt len rada ze ho budes mat tak kratko :-) ale ja som napr. teraz po prvom blistri mala normalne 7 dni

lioness_01

Telo sa menzesom nečistí - to je po prvé
a po druhé - pri HAK nemáš menzes, je to iba krvácanie z poklesu hladiny hormónov (keďže si robíš v užívaní 7 prípadne 4 dňovú pauzu)... čie je totálne jedno či máš pri užívaní HAK "menzes" 5 dní, 2 dni alebo vôbec...

Antikoncepcia je otrasná vec celkovo... ak máš problém s libidom a váhou, neviem na čo to meníš, mala si to rovno vysadiť a vykašlať sa na takéto experimenty...

z Yazu býva často pokles libida na totálne minimum, váha nezvykne stúpať