Problemy s akne

Príspevok v téme: Problemy s akne
martuska2526

Mám 17 rokov a navstevujem kozneho lekara . Mam problemy s akne nieje velmi silne ale je tam. je skor na cele a teraz aj okolo ust alebo na licach.Pouzivam aknemycin rozrobenu vodicku a aknemycin masticku niekedy aj duac gel.Na odlicenie pouzivam gel La-roche a ako kremik La-roche duo. Doktorka mi urobila aj vytera z nosa a ust. Je mozne ze by som mala ist ked to vyjde pozitivne gynekologa?

Sara.poni

Tiež nechápem čo vlastne chceš ale niekedy je akné aj gynekologický problém ale u teba je akné podľa mňa normálne

jajka001_

ale jasne, že kožná ti tá lieky. akné je kožné ochorenie. aj ked, jednoduchsie je predpisať hak, lebo to zvycajne zaberie hned, pri liekoch to byva tak ze len skusaju co zaberie. bohuzial malokedy vedia co to sposobuje. najprv by mala riesit problem a az po vyluceni inych problemov, ak zisti ze to je hormonalne, tak potom hak. ale mozes odmietnut hak. napr povedz ze je to proti tvojej viere. hmm. aj ked sex asi este nemas.
preco sa bojis ist ku gynekologovi?

xyxyz

ved hak predpisuju aj kozni lekari...ak je dovodom akne...neviem co si taka posrata z gynekologa...nikto ta nedonuti aby si k nemu sla..ale ked si blba a nechces si byt ista ci si zdrava tak tam proste nechod...

martuska2526

tak hak urcite brat chcem len este nie teraz...:) teraz ide o akne...keby mi vysli pozitivne tie testy ci by ma poslala na gyndu alebo mi nato mohla dat lieky hned ona bez ohladu na gynekologa

jajka001_

nemusis brat hak ak nechces. bola si uz na prvom vysetreni? to budes musiet tak ci tak. kvoli akne tam nemusis ist. povedz ze nechces brat hak. ak su tam bakterie, tak ti predpise lieky.

lost

.zdravie.sk

tak toto znamena ze som prave odoslal prispevok, a ak to budem obnovovat, tak sa prispevok odosle po kazdom obnoveni, preto je lepsie si tu tomu znovu nakliknut, a potom sa moze refreshovat, ale nikdy nie po odoslani prispevku (vlastneho) lebo to bude robit neplechu :)