Šošovky

TrainingBoy

blbost, pochybujem ze ti poradili naozaj dobre :) moj optik mi tiez ukazal "postup" a podla toho mi to trvalo len 15 minut a nie ze by mi poradil nieco ine, stale to iste, prilozit - ona sa prisaje, no to urcite, pod sosovkou moze ostat vzduch a ona sa neprisaje, nie vzdy je to take jednoduche, ale lucka ma vpodstate pravdu, co najmensia plocha, prilozit nie k oku, ale do oka, kludne sa dotkni oka cez sosovku, kludne pohyb sosovkou na oku, cez sosovku to nie je nic neprijemne, popripade si daj sosovku na dva prsty a ako prilozist tak prsty das od seba, tym sosovka ostane v oku, pokial nesedi, tak sup prst do oka a pohybat tak aby bola v strede :D

Kenty

klementa

ˇAno bola som pri očnej a najprv mi ich dali oni a potom som si to nacvičila a viem postup len sa mi nedarí. Povedali nech prídem keby niečo, tak ja tam radšej zájdem a vyskúšam si to pred nimi ešte a uvidíme :))

klementa

Kenty, prvýkrát by ti mali vydať šošovky až na základe toho, že ti predvedú manipuláciu s nimi a že si to ty nacvičíš pod dohľadom lekára alebo optika.
bola si vôbec u lekárky, alebo si si sama kúpila cez internet? neverím že ťa niekde z ambulancie pustili so šošovkami domov bez toho, aby si pochopila postup.

luckaaaaaaaa

daj si ich uplne na koniec prsta... aby si ich mala na co najmensej ploche prsta, druhou rukou roztiahni oko a jemne ich tam daj. oni sa same prisposobia oku. je to lahke, treba mat len trpezlivost, ani mne to na zaciatku neslo:) postupne dostanes prax:)