Kstriebro/Probiotika/Aloe vera

dsadasda

tina2219-Puberta alebo hormonalne problemy, ze by? A probiotika len obnovia crevnu floru, cize sa strava zacne poriadne vstrebavat, treba zrat vlakninu moja.

Koloidne striebro by som neuzival s probiotikami, dat si dlhsi odstup, lebo koloidne striebro zabija virusy, bakterie, pliesne, ved pozri pouzivaju striebro do deodorantov na zabijanie bakterii aj inde tak preco tomu vobec neverit??? Spat k teme, na tvar si mozes davat, ale vnutorne...dal by som si odstup asi take 1-2 hod, lebo nechces aby to zabilo tie probiotika. Aloe vera je dobra na regeneraciu a dezinfekciu...tak to zalezi ako ak vnutorne tiez odstup ak vonkajsie tak nemusis a aloe so striebrom...to neviem, tiez odstup, pre istotu.

tina2219

ešte raz sa pripojím do diskusie.Môj starší syn užíval probiotiká na doporučenie športovej lekárky, ale na akné mu to nepomohlo.

froo

Tak teda pridám aj to aloe vera.
lucka963: Áno, to sú tie tie probiotiká. A normálne dôjdeš do lekárne a povieš dobrý deň poprosím Biopron 9 a je to :))

tina2219

Ahoj, zo striebrom skusenosti nemám. Moj syn tiež berie Biopron 9 a popritom mu dávam každý deň aj aloe. Mne aloe pomohlo aj na akné. Aloe je veľmi dobrá vec/ záleží aj na kvalite/ a nebije sa so žiadnymi liekmi, tak si myslím že by to nemalo vadiť ani pri striebre. Práve naopak, veľa problémov sa ti vyrieši.

lucka963

prepac ja ti neporadim ale chcem sa opytat ten biopron su tie probiotika?lebo ja to chcem zacat brat na akne ale neviem ako to popytat v lekrani ze chcem probiotika alebo ci to ma nejaky konkretny nazov :-D