Chrasty v hlave

Príspevok v téme: Chrasty v hlave
jakubusius

Dobry den,
vcera moj syn ktory ma 14 rokov prisiel za mnou a mal take dve chrasty v hlave velke asi ako hlavicka na priemernom klinci... hovoril ze sa nikde neudrel alebo neposkrabal.
ta chrasta vyzera ako normalna chrasta len trocha bledsia... ked som ju odskrabol, na kozi po okraj kde bola chrasta bolo normalne cervena koza ako ked je silno podrazdena a v strede bol taky biely flak. nemoze sa to jednat o psoriazu??? dakujem za kazdu rozumnu odpoved

Lucica

Lupiny,chrasty,svrbenie celej hlavy- Bioderma Nodé DS+ Šampón proti lupinám!!! ja som s tým mala hrozné problémy, navštívila lekárov, dali mi kortikoidy a nič nepomáhalo.

bubul

.Dobry den. Mam na hlave male chrastičky mastimsi ich už zo všetkimi mastami (od bravčovej až po boxu na topanky ) no nepomaha nič. Už som z toho neštastny. Kožneho lekara nemame a obvodny si stým nevie rady.Ak mate niekto nejake skusenosti budem rad ak sa snimi podeli. Dakujem.

Magy

Ivana7777 - canzol, fluconazol alebo ketokonazol (wikipedia > hladaj heslo Ketoconazole) je jednou z naujcinnejsich chemickych substancii na rozne formy hubovych, virovych a inych koznych ochoreni, proti lupinam, anomalii, podrazdeni, lozisk atd.
obsahuje ho najme (na slovensku) dosptupny sampon Nizoral, prip. mydlo CanZol (i960.photobucket.com). Nizoral je sice pomerne drahy, a dostupny vacsinou len v lekarnach, ale podla mojich skusenosti fakt pomaha.

Ivana7777

Neviete mi niekto poradit ako sa toho zbavim okrem toho ze zmenim sampon? skusala som min. 4 sampony proti lupinam, s vitaminmi, na mastne vlasy a pod... no stale to mam po celej hlave a svrbi ma to .. dakujem prosim o pomoc :(

boba 77

diagnóza: prekyslený organizmus, rozmnožená kvasinka,nedostatok minerálov a omega 3, pečeň nestíha detoxikovať, telo sa snaží vyhadzovať bordel cez pokožku... Môže to byť čokoľvek z uvedených možností.
Kožný ekzém či vyrášky vždy znamená zanesený organizmus odpadovými látkami z dnešnej chemickej stravy.

Emmie

ja také stále mám ale mám toho veľa po celej hlave a keď som bola u kožnej tak mi povedala že to je ekzém a sú na pokožku na hlave špeciálne šampóny...ale vraj sa toho už nezbavím...ale možno má niečo iné, takže si niesom istá...ale nech si to neškriabe...ja to stáe robím a stále sa mi to vráti :D

JJJ222

Aj mne sa obcas stane, ze si najdem chrastu na hlave, nie je to ziadna psoriaza, robi to sucha pokozka, lupiny, mozno alergia na sampon, ktory teraz pouziva...Mne sa stacilo zmenit sampon a je to stokrat lepsie

janka222

Môže ísť len o nevinné šupiny. Skúste šampon proti lupinám a ked sa stav zhorší, tak treba ísť ku kožnej.

Psoriatické ochorenia môžu ľudia dostať v akomkoľvek veku a syn by mal symptomy aj napr. na lakťoch, alebo stehnách a trupe. Ale asi ide o väčšie lupiny.