šaty a líčenie

maj ka

Ahojte...prosím vás, chcela by som poradiť ako si mám nalíčiť oči s šatám.. idem za partnerku na stužkovú.. presnú farbu som dlho hľadala na nete a konečne som ju našla :D..takže farba je asi takáto.. -odkaz odstránený- a mám melírované blond vlasy a modro-zelené oči.. prosím poraďte..ďakujem :) -odkaz odstránený-

maj ka

Ahojte...prosím vás, chcela by som poradiť ako si mám nalíčiť oči s šatám.. idem za partnerku na stužkovú.. presnú farbu som dlho hľadala na nete a konečne som ju našla :D..takže farba je asi takáto.. -odkaz odstránený- a mám melírované blond vlasy a modro-zelené oči.. prosím poraďte..ďakujem :)

suns

Ahoj Lenus :))
noo nespomenula si, na aku prilezitost to potrebujes :)

ja by som ale isla aj do niecoho odvaznejsieho..
samozrejme, ton v tone, aj ked ja sa neriadim heslom, ze licenie musi ladit so satami.. pretoze taketo saty, modre oci a hnede vlasy potrebuju trosku akcentu..
navrhujem, tak ako nihi pisala, techniku - vonkajsi kutik do V-cka oramovat ciernou, tu vytienovat s nejakou pastelovou farbou a cele to hodit do trblietok, ci uz perletove, alebo strieborne (zalezi od doplnkov..)
a3.sphotos.ak.fbcdn.net

trblietky myslené v tomto style :)

alebo nieco prirodzene ako

a3.sphotos.ak.fbcdn.net

ale tam treba dotienovat ten kutik a trosku to zvyraznit :)))
vela stastia :)

sssisa

k tmavo tyrkysovej farbe siat ake by ste mi odporucili tiene na oci a co farba vlasov mam svetlo hnede a zelene oci co vy na to?

nihi :)

no ja to zvyknem tak robit, ze farbou, ktorej mam oblecenie, si dam na cele viecko, na vonkajsie kutiky este dam cierny alebo tmavo sivy tien a na vnutorne kutiky bielo trblietavy. urobi to krasny tvar oka a nadherne ziari. samozrejme spirala po tom je velmi dolezita. vtey pery staci len jemne preleskovat.

lenus

ďakujem =)
Do solárka už chodím, fakt to lepšie vyzerá.

zara: fuu, krasne, len ak by som ja toto stvorila na sebe... nevadí, mám ešte 2 týždne na skúšanie :D

nihi: len v tone... to by mi asi dosť zanikli oči, nie?

nihi :)

nadherne saty, wow... aj farba aj strih. to ani nie je svetlo modra, skor taka tyrkysova - moja oblubena:) - a skor by som sa licila ton v tone. ocne tiene vo farbe siat az do bielo-strieborna, lesk na pery jemnucky ruzovy. a suhlasim s tou opalenou pokozkou...