Recept na vyrovnanosť človeka

Príspevok v téme: Recept na vyrovnanosť človeka
akojetomozne

Vek, 19

Ako je možné, že je som strašný nervák a nič sa mi nedarí? Ak sa aj snažím veci riešiť v kľude vždy sa nájde nejaká hovadina čo ma rozčúli. Proste nie som vyrovnaný a dá sa povedať, že žijem len zo svojej nepohody.

A keď vidím niektorých ludí čo sa im darí mať pohodu v živote, majú veľa kamarátov a sú proste šťastný tak sa vždy opýtam ako to robia. Je to dopredu dané alebo robím niečo zle ja?

Niekto zbiera známky, iný si stavia lietadielka a další zasa trebars hrá na gitare. No ja pri ničom dlho nevydržím, vždy sa mi zdá že to robím pomaly a pri tom strácam čas a tak chcem robiť veci rýchlo ale čo sa robí rýchlo je nekvalitné ako všetci vieme. Čo to do prdele so mňou je?!

H2O

kup si nejaku literaturu na tuto tematiku, je toho veľa .. veľka škola bude pre teba už len samotne čitanie, lebo pre nepokojnych ľudi to je strata času .. potom možno nejaky ten šport, meditacia, relax ..

mmdd

Nepreháńaj to zbytoćne. Budeś neśťastný sleduj sa na vśetkom niećo nájdeś- ći pes si utiera ...Jack Russel sa ani vo vlastnom dvore nevyśpiní .Osprchujeś ho a utrieś. To ani viacerí ĺudia nerobia.

mmdd

Nepreháńaj to zbytoćne. Budeś neśťastný sleduj sa na vśetkom niećo nájdeś- ći pes si utiera ...Jack Russel sa ani vo vlastnom dvore nevyśpiní .Osprchujeś ho a utrieś. To ani viacerí ĺudia nerobia.

akojetomozne

bibi123 - Viem, že aj baby chodia na WC ale nedá sa porovnávať hygiena človeka a psa. Si videla, že si pes niekedy utrel zadok? Ja teda nie. A okolo análu zvierat sú rozny paraziti a keď sa to dostane do postele tak ďakujem pekne. Ja si na hygienu potrpím a psa do bytu nechcem ani keby mi za to platili.

lost

JACK Russel Terier je krasny.

Poznam jedneho anglicana co si ho berie na dovolenky stale, ten psik uz obehol cely svet :D

mmdd

Keď uź psa tak JACK Russel Terier .Má toĺko energie źe Tvoju urćite potlaćí. Je veĺmi inteligentný zvládneś to s ním aj v byte.

psickari

inak, to ako môže mať niekto psa v byte, sa nedá pochopiť, iba zažiť..vidím to na mojej mame, ako bolo strašne proti a teraz si našu cicinu vezme aj do postele kľudne :D každopádne, zvieratá sú rozumnejšie ako niektorí ľudia, ale to pochopí iba ten, kto s ním žije dennodenne.

lost

Inac taky pes by sa mi pacil v byte :)

Cize nie je to take "tyranie" voci psovi?

Pocul som ze hej :(

tak neviem, ale co ak sa s nim clovek doma hra.. tak mozno sa ho urcite da nejak zabavit :)

ale doga to je uz velky psicek :)

mne by sa pacilo nieco take 'stredne" ale neivem aka rasa :D

ale pustit ho na moju sedacku, to by som musel spravit extremne ustretovy krok :D

bibi123

vidis, ja by som uz nezaspala, keby som na jednej strane postele nemala partnera a na tej druhej psa:O))) takto sa v noci z kazdej strany mam ku komu pritulit:O))) a ked niekoho milujes, nie je co riesit a nejake predsudky uz vobec nie... a ked budes mat frajerku, tak tej namiesto chlpov budu padat do postele vlasy a aj my zeny chodime na wc-asi pre Teba novinka:O))) takze rozdiely tam nevidim:O))) a negeneralizovala by som tak, kto je psickar, nemusi lasku ku psom nadradovat nad laskou k ostatnym ludom... a da sa vobec laska merat? podla mna nie:O)))
ja si zase nemyslim, ze hlodavce-skrecky, morske prasata, potkany maju tvorit zakladnu domacich milacikov, ale kazdy ma svoj vlastny vkus...
dolezite je chodit na prechadzky hlavne s niekym, pretoze sameho teraz na jesen by Ta chytila este vacsia depresia;O)))