Ako sa zbaviť myšlienok na ...?

Príspevok v téme: Ako sa zbaviť myšlienok na ...?
nestastna031

Ahojte, prosím Vás o radu..napíšem to v skratke, lebo inak by bol z toho román na dve strany... Proste, podozrievala som priateľa že má milenku jednu kolegyňu, veľmi dobre si rozumeli, a oklamal ma vo viacerých veciach, čo sa týkalo jej - preto, lebo vedel, akú mám na ňu alergiu a že budem \"vystrájať\"... Milionkrát mi povedal, že s ňou nikdy nič nemal ani by nechcel mať, že si len rozumeli ako kamaráti... Ich \"kamarátstvo\" už nejak prestalo...ale ja sa nemôžem zbaviť myšlienok na ňu..a toho \"čo ak..\" Najhoršie je, že sa mi stávajú situácie, že ju nechtiac všade vidím, všade stretávam...je to ako naschvál...sama si to priťahujem negatív. myšlienkami či ako to chápať? Proste chcem ju vymazať zo života už konečne raz a navždy.

nestastna031

no neostáva asi iné iba sa pozerať do budúcnosti a snažiť sa zabudnúť na všetko zlé..snáď sa to raz podarí..

nathália09

vieš,ja som si povedala,že budem žiť prítomnosťou,a nie minulosťou-to pokazí vzťah-a možno ho aj ukončí,a to ja nechcem.
Velmi ľubim svojho partnera.
Nechcem to už kaziť,preto chcem sa začať ovládať a nedať najavo žiarlivost.Chcem začat chodiť do fitka,a jemu sa to nepáči-že čo ak tam budu chlapi...takže záleží mu na mne.

nathália09

my sa teraz velmi nerozprávame-vieš,je to komplikované.On už raz ženaty bol,a dozvedela som sa všelijaké nie najkrajšie zaujímavosti z jeho života-a dost ma to trápilo,aj teraz ale snažím sa.

nathália09

áno bolí to,my sme sa preto hádali aj predvčerom-a dosť.
Vieš žiarlivost nie je dobrá,a neistota partnera tiež.
Ale vieš,ak si predstavím,že mi vyčítal kamaráta,vlastne spolužiaka-a pritom vraví že on nežiarli-pritom to nie je pravda,a mne to dobre robí-lebo viem,že mu na mne záleží.
Možno aj on to tak vidí,a dobre mu to robí.

nestastna031

ved to je to najťažšie, nemyslieť na to...už som si to koľkokrát povedala, a vždy mi ju niečo pripomenie, už len to jej meno keď počujem,,,a minule sme ju stretli a ja som si ju ani nevšimla, tak mi normálne povedal potom že "a ty si nevšimla svoju obľúbenkyňu?"--proste ako keby mu to aj robilo dobre, že na ňu tak žiarlim..alebo čo to je, posadnutosť? niekto by povedal, že máš výhodu, že u teba to bolo predtým, ako ste spolu boli, ale podľa mňa je to jedno, lebo to bolí rovnako.

nathália09

vieš,ja som s mojim už rok v manželstve,a čo som si už zažila,tak neprajem to nikomu
išlo o jeho neviem ako to nazvať či bývalé kamarátky-ale dozvedela som sa všelijaku špinu o ňom a o jednej...a on to vyvracia-nepoznali sme sa vtedy,neboli sme manželia,ale robia v jednej firme-a poviem ti,že tiež ma to trápi-ale verím že čo mi povedal môže byť pravda.
Nechcem to už riešiť,lebo sa tak trápime a hádame ked príde k tomu.
Ked riešime a venujeme sa iba sebe,vtedy je to krásne a je šťastný,sám mi to povedal,a stojí o mňa,
aj ked velax som už skoro balila kufre,nepustil ma.

nathália09

vieš čo moja,dám ti radu-ale nebude sa ti páčiť.
Podobnym som si prešla aj ja,a veru bolelo ma to
ak chceš zachovať kľud,a chceš aby to bolo pekné medzi vami,a bez hádok,vôbec ju nespomínaj a ani vôbec nemysli na to.
Tak to trápi aj jeho,lebo možno ich kamarátstvo sa naozaj skončilo a ty ho stále obviňuješ,aj teba to trápi,lebo netušíš čo je medzi nimi-a či vôbec naozaj je-nemusí to naozaj tak byť.

nestastna031

máme 24, sme spolu 6...prešli sme si už všeličím, veľa vecí som mu odpustila, a to správanie, neviem, ako kedy,,, hocikedy som schopná mu to vykričať, aj keď je tomu už vyše roka, čo boli takí skvelí kamaráti,, akurát ho s ním viem nasrať, že čo zas riešim...a že preto ju stále stretávam, lebo sa na ňu zameriavam, že prečo ju nemám na háku..? nieje ku mne milší, ani horší, proste normálni, niekedy sú lepšie dni, inokedy horšie...asi by som hlavne potrebovala vedieť, ako to s nimi naozaj bolo, ale to sa nedozviem nikdy :/