Piercing v pupku - hojenie

Príspevok v téme: Piercing v pupku - hojenie
mishkaaaaa

Ahojte mam piercing v pupku vyse pol roka, a najskor mi hnisal,potom sa zahojil,potom zasa zacal hnisat,a takto to slo dalej.. teraz poslednu dobu uz s nim nic nebolo,ale asi 3 dni dozadu ako som sa rano natahovala,ma zabolel,a ked som sa pozrela, zase tam bol hnis, dokonca aj trocha krvi,a je to napuchnute a obcas to zaboli.. no je to len na spodnej dierke..davam si na to framykoin a cistim antibakterialnym mydlom,ale zatial nejak nepomaha.. Co to moze byt? ak mate skusenosti poradite mi co si na to dat aby to zabralo? Dakujeem

BiankaToth03

Ahojte...mám piercing v pupku už skoro dva týždne a všimla som si že horna gulička mi rastie do vnútra kože...tá dierka sa hojí len sa ta dierka uzatvára spolu stou hornou guličkou a neviem čo s tým mám urobiť....dúfam že ste pochopili a že niektorá mi budete vedieť pomôcť

mirka8888

ahojte, ja som vyskusala aj JOX aj ALPU a po pol roku sa mi piercing v pupku stale nezahojil..po tyzdni sa mi pupok zahojil co som si ho mastila KOKOSOVYM OLEJOM extra virgin (vyzera ako mast)..je kus drahsi ale tak da sa vyuzit na kadeco.. :-)
a chodila som s holym pupkom cely tyzden (nemala som nic tesne)

Marienockaaa

Ahojte :) chcela by som sa poradiť dala som si prednedávnom piercing do pupku .. ale mám obavy pretože ked som mala nejakých 12 rokov bola som na operácii srdca respektívne katetrizácii čo je že mi vstriekli taku látku do srdca a vyplnili nejaké chybičky .. tak sa trošku bojím či to nebude nejaký problém ten nový kov v tele? Ďakujem :)

Lucy13

Chcela som sa opýtať po akom čase si môžem piercing v pupku vymeniť keď už je zahojený bez komlikácii ? pretože mi vrchná gulička praskla :( .... a ešte kedy by som mohla ísť na kúpalisko resp. na plaváreň za odpoveď vopred Ďakujem :)

Biletar007

Ahojte som muz a mam pirsing na pupku a chcel bi som sa spitat ako dloho zarasta dierka ked ho tam mam dakujem

Lilien_1

Áhóoój! Potrebujem sa niečo spítať pierc som si dala pred 2 mesiacmi, zo začiatku mi hnisal sem ta aj mi krvácal keďže som si ho asi zatrhla.Predsa už sa to zlepšilo,ale pri hornej časti piercingu sa mi urobil menší pľuzgier-no aspoň tuším že je to pľuzgier taká menšia gulička bielej farby,je to normálne?

Dj Ivka

Mne sa pri pupku urobil taký menší pľuzier,ktorý som si samo po 1 týždni prepichla a naspäť sa mi robí menší.Čo trs?je to normál?

sumsumienka

Slana voda je najlepsia. Bohuzial, ja som pri mori vtedy nebola, no umyvala som si to vodou s morskou solou, na deci vody 1 PL soli. Piercer mi to odporucil. Dokonca mne aj slniecko trocha pomohlo na to, no aj tak by som si to uz v lete nedavala. Bude sa ti to potit, zapari sa ti to pod trickom, no katastrofa. Mne to takmer cele leto hnisalo, v zime to bolo ovela lepsie. Teraz to uz budem mat pomaly rok a este stale to nemam celkom zahojene.

A kupat sa s tym mozes, ale najlepsie v mori alebo niekde v bazene s liecivou vodou podla mna. Slana voda ti s tym urobi vysloveny zazrak. Nechod s tym na verejne kupalisko s chlorovanou vodou, kvalitne ti to zahnisa. :/ A ked mozes, doma pobehuj s kratkym trickom, vykas si ho pod prsia a nechaj piercing "vetrat". Tot vse odo mna.

simona123

ahoj dala som si pirs asi pred troma tyzdnami...je celkom pohode len zacina leto a chcem sa opitat ci sa s tym mozem kupat alebo nie a co je najlebsie na hojenie :)dakujem