problem so spankom

Príspevok v téme: problem so spankom
alexandra.a

neviem čo sa deje.ale nemozem v poslednych dnoch zasapť.uz 3 den..zaspávam okolo pol 5..alebo vcera som zaspala okolo 3.vstavala o pol 7.je to zataz,chodim do školy, som v mat. ročniku a prestavam vladať ucit sa--a pritom unavena v noci som.mam zavrete oci nevladzem ich ani otvoriť.ale nemozem zaspat,ja mozno viem cim to je, tymi stresmi a depresiami a nekludom a nenavistou a podobne,ja len že ako tomu predchadzať bez liekov.lebo keby som mala lieky na spanie pozerem ich vsetke aby som spala navzdy. ????

bleee

to máš pravdu, bude to zo stresov. Ked som v strese, tiez nemozem spat. A ked nemozem spat, som z toho este viac v strese, lebo sa na to sustredujem a v noci sa stale sledujem, ci uz sppim, alebo nie....
Co mi zabera? Vypnut, ist sa vecer vonku prejst, pred spanim si nieco nudne citam, aby ma to uspalo. A idem spat hned, ked pocitim prvu unavu, a nikdy nie neskor ako o 23, toto je velmi dolezite.
Pre kazdy pripad mam doma Persen, je to liek na prirodnej baze, obsahuje chmel a je volne dostupny v lekarni. Alebo si robim caj na spanie (myslim, ze sa vola Sladky sen, predavaju ho bezne v potravinach, napr. v Tescu)

janka666

dúfam, že neberieš nejaké lieky na chudnutie, lebo tie spôsobujú nespavosť, alebo nejaké iné lieky. Zdravý organizmus vydrží nespať 1 noc, ale na dalšiu zaspí bez problémov. skús vylúčiť stres, večer pred spaním sa prejsť, dať si teplý kúpeľ, vlažné mlieko s medom. Ak to nepomôže, tak si daj predpísať lieky na spanie, ale zobrať len jednu a na druhú noc by sa mal spánok vrátiť sám od seba. Ak sa to nestane, tak tam bude vážnejší problém.