Dermacol Caviar long stay make - up + corrector

zuzubaazuzu

...tento make up je podla mna jeden z najhorsich, ake som kedy mala,,, je dost tuhy, tazsie sa rozotiera a celkovo som s tymto make up-om spokojna nebola... svojim znamym by som ho urcite neodporucila...skor by som stavila na znacky dior, max factor a vichy...

lelenana

Ahojte, zacala som tento makeup nedávno pouzívat a pride mi, ze strasne tak umelo-chemicky smrdi.. Aj vas mal taku zvlastnu " vonu "? dakujem :)

Lulu1166

Dermacol Caviar long stay používam vyše polroka. Som nadmieru spokojný, lepší som od neho nemala. Používam 2-hý odtieň, ten za tým najsvetlejším , som skôr bleduľka, odtieň mi sadol :).
Prekryje aj nedostatky, neotláča sa, je ľahučký, a musím poklopať, zlepšila sa mi tvár o dosť, odkedy som ho začala používať. Miniem ho len máličko, pleť mám po ňom hydratovanú a jemnejšiu, používam pod neho obyčajný hydratačný krém + caviar long hydratuje, nelesknem sa, dlho vydrží a nerobí šupinky.

inuška18

Ahojte,rada by som sa opýtala,či ten Caviar long stay od Dermacolu je dobrý a hlavne či aj dobre prekryje nedostatky na tvári.Dakujem za odpoved.čawi

Katuliena

Neviem, ako je to s chemiou u Dermacolu, ale keby tam nebola chemia, tak je jasne ze nevydrzi. Ale ja som este lepsi make-up nemala. Samozrejme, je to individndi. Vyskusaj na testeri v drogerke. Uvidis, co to urobi. Ale mne vydrzal na tvari cely den a ziadne mapy, proste super.

Elizabetha

Takze sa kupa tohto make-upu oplati? Vydrzi dlho na tvari? Neotiera sa? A ake mate skusenosti s Imperial make-upom tiez od Dermacol?

Ja teraz pouzivam Lasting Performance od MF ale uz sa mi mina takze uvazujem nad kupou tohto make-upu. Ten LP si znovu uz nechcem kupit, lebo sa mi zda, ze je v nom moc chemie.

katuliena

Mne sa teda pozdava. Najprv som vyskusala vzorku, a potom som cela udychcana bezala do drogerky. Je skvely. Vobec nerobi masku, ani supinky na pleti, lebo mam suchsiu plet. Je uuuuzasny. A korektor krasne rozjasnuje. Ale asi najdolezitejsie je vybrat dobry odtien. Ja mam najsvetlejsi odtien a uplne mi super padol.