Medicina Martin

Príspevok v téme: Medicina Martin
moly

ahojte, som tretiacka a uvazujem nad studiom mediciny. Najradsej by som studovala v martine a viem, ze je najzlozitejsie dostat sa prave na tuto skolu, co sa týka medicina na SR. Chcela by som sa opytat studentov alebo absolventov tejto skoly, ake maju skusenosti. myslim tym system studia, profesori atd. dakujem a velmi sa potesim akejkolvek odpovedi :)

Mrs_Dianne

Ja si myslim, ze je jedno, na ake doucko pojdes, aj tak su to vacsinou vyhodene peniaze do luftu, fakt. Pretoze ide o teba. Ucit sa budes musiet tak ci tak. Ci ti pomoze KE doucko do MT, tak to veru neviem. :D Ale zalezi aj, ci je od fakulty, sukromne, nejake verejne organizovane a podobne. Pre ludi v mojom okoli to boli zbytocne vyhodene peniaze, prtoze profaci s nimi sli rychlo, mleli si svoje a neriesili, kto co nevie...
Ale seriozne, na skolu, ktora ma modelovky na prijimacky, chodi niekto na doucka? Keby si z inej skoly ako z gympla, nemas to ucivo dobrane,, tak chapem.. ale inak?!
Toto je problem ludi, ktori idu na take skoly, naucit sa len modelovky ako cvicene opicky, ale inak tomu nerozumiet... Ako ked pocujem/citam tie pripady, ze v modelovkach ma priklady a nauci sa naspamat zadanie a vysledky.. potlesk.
Nemusis byt taka ty, ale poznam take pripady a je mi z nich smutno, ze toto chcu byt buduci lekari..

anka333

Ahojte, som tretiačka na gympli a chcela by som ísť študovať všeobecné lekárstvo na LF do Martina. Začínam premýšľať nad doučkom, no chcela by som naň chodiť do Košíc, keďže by som to mala bližšie. Myslíš si, že doučko v KE mi pomôže zvládnuť prijímačky na LF do Martina alebo ma pripravia iba na prijímačky na ich školu?
Ďakujem za odpoveď :)

Janka_jlf

ahojte, ak by ste mali záujem, mám na predaj v elektronickej podobe nejaké modelové otázky na prijímačky na medicínu JLF v Martine, cca 1000 bio + 1000 che otázky s kľúčom správnych odpovedí. Plus nejaké materiály, doplnené učivo navyše a podobne :) v prípade záujmu píšte email na: p.jana@centrum.sk a dohodneme sa :)

nitrohide

ja som robil tento rok primacky do Ba aj do MT ...zobrali ma aj do BA aj do MT v pohodke( martin myslim ze som mal 141 b.)...a tiez riesim problem ze kam ist studovať...vazne neviem..chcem isť na tu naročnejšiu...ale neviem ktora znich to je ;(

oui,,

to, ze Martin je najlahsi je blbost, hlavne sa neda posudzovat narocnost inej fakluty, ked clovek na nu nechodil, vsakze? na kazdej skole su rozdielni pedagogovia a od toho sa aj odvija narocnost predmetov, co je napr. v BA brnkacka je v MT horor a naopak.

simona3214

Prosim vás neviete niekto koľko bodov musíte mať aby vás zobrali do martina na medicínu ?? dakujem za odpoved