4 rocny vztah

Príspevok v téme: 4 rocny vztah
bukvana456

potrebujem vas nazor, ako by ste riesili moju situaciu, keby ste boli v mojej kozi.
mam 4 roky priatela. pred 2 rokmi som ho podviedla a odpustil mi. vtedy sme si slubili, ze o tom uz nebudeme hovorit.

1. problem teda je: ze mi to v hadkach neustale pripomina. nemozem si ist sadnut s kamoskami o 5 vecer von, lebo ze by som sa isla kur**t.

2. problem je, ze ma neustale ponizuje. napriklad sa rozpravame, ze keby som tehotna a on pri mne fajci, tak ze by to malo dôsledky na dieta. a on povie, ze by to dieta malo dobry zaklad. ( akoze odo mna - nejaku retardaciu )

3. problem su cigarety. nie je ochotny prestat. a nestaci mu ani taky dovod, ze mam astmu a skodi mi to.

4. problem je alkohol. nepije casto, skoro vobec, ale ked raz za cas ide, tak to stoji za to. nie je schopny prestat pit napr. o 2 rano. na druhy den ho ludia stretavaju po meste este o 7 hodine rano opiteho, co sa este niekde tula.

ja uz fakt nevladzem, aj napriek tomu, ze ho strasne milujem. viem si predstavit s nim zivot, deti a vsetko ostatne, ale uz niekedy proste nevladzem toto vsetko prezivat a ospravedlnovat ho. a nejlepsi gol na tom je to, ze ked mu poviem, ze s ami to nepaci, tka mi povie, nech si najdem druheho. :(

PS. on ma miluje tiez, to viem na 100%, ale nemoze sa asi tak ponizit, aby mi dal za pravdu........ja neviem. poradte prosim, co mam robit.

mam 23 rokov, on 26

wowo1

osobne si myslim ze sa rozidete.muz nikdy nemoze ponizovat,,a ak to teraz robi odputava sa od teba uvidis ze si najde inu,,a tymto chovanim sa na to pripravuje.on ti TO TU NEVERU NEODPUSTIL a ani nikdy neodpusti,,nech si keca co chce ze odpustil,,hahha
.tak bude pripravena na najhorsie.
viem o com hovorim...uvidis...jeho zradene ego{neverou } nevydrzi..a najde si novy vztha,,za rok za 2...okolo 30 ky sa muzi velmi menia..

jarolimka

Nehodíte sa k sebe, skoro nič nemáte spoločné. Je fajčiar, egoista, domased, uráža ťa,ponižuje. Ty spoločenská, trochu chorľavá, citlivá. Nebude to fungovať.

bukvana456

podviedla som - lutujem, uz sa nestane.

uraza ma - ked povie nejaku urazku, mysli to zo srandy. ale mna to nebavi. niekedy mam pocit, ze sa ku mne sprava ako k jeho sestre.

a dala som mu poslednu sancu. ked on mne dokazal dat tiez, preco by som aj ja nemohla dat. tak drzte palce

doubledog

ty ho milujes a podvedies ho.
on ta miluje a ponizuje ta.
ale obaja sa milujete, a to vies na 100%.

uvedomujes si vobec, ze pises nezmysly?

lulu22

ahoj. nečítala som príspevky, ale preboha, prečo si s ním? len preto, že ho miluješ? miluješ chlapa, čo ťa ponižuje? vždy mi rozum stojí nad takými babami, čo nemajú hrdosť a zotrvávajú v takomto hroznom vzťahu. ale ako sa stáva, človek radí dobre, resp.snaží sa objektívne pozrieť na to,ale ty sama ked s tým niečo nespravíš, tak ťa to len ubije. si predstav takýto celý život. ved si mladá, máš určite ešte šancu nájsť chlapa, čo si ťa bude vážiť a ak ste sa dohodli, že to nebude pripomínať-tú neveru-a robí to, tak to je nevyzreté decko sprosté :) ale je to na tebe... treba nájsť silu opustiť ho a pak sa budeš, síce po čase, čudovať, ako si mohla mať vzťah s takým úbožiakom!

Cashia

ty stále riešiš alkohol a cigarety..je to dôležité, ale nezabúdaj aj na to, ako ťa ponižuje a správa sa k tebe ako k handre..chceš život s takýmto chlapom?? lebo moja, on sa nezmení, bude to len horšie

ta3 - v niečom máš pravdu, ale všetko má svoje hranice..bukvana urobila chybu, ale to ako sa teraz správa on nie je o nič lepšie..buď jej nemal odpustiť a mal sa s ňou na mieste rozísť alebo ak jej odpustil, raz a navždy si mali všetko vyjasniť a už sa k tomu nikdy nevracať..

bukvana456

takze takto:

ak by znizil cigarety tak, ze pri mne by vobec nefajcil, to je dobry zaciatok s koncom ciagariet, nie??

ale s tym alkoholom. da sa nejako liecit alebo ako sa ma vyriesit to, ked niekto pije, aby to nevyustilo do nekonecneho pitia do druheho dna? aby si ten dotycny proste povedal, ked uz ma vypite do nalady, ze dobre, teraz mi staci.
ale ked on to nedokaze,? ako mu pomoct?

ta3

ponizuje Ta, lebo si Ta nevazi a nevazi si Ta preto, lebo si ho podviedla a zradila jeho doveru, vo Vasom pripade stojim na jeho strane, ako si si ustlala, tak lezis, za chyby sa plati, tak sa teraz nestazuj, sorry, bola som uprimna

betkacat

srandičky, srandičky, ale teba ponižujú...tak mu to povedz, bráň sa, to že on má sebavedomie u bodu mrazu nie je tvoj problém...takisto to vypadá, že ked sa ohladuplnosť rozdávala stál na konci radu... ani ja neverím že sa jeho správanie zmení, z vlastnej skúsenosti viem, že to zvykne byť naopak...kde nie je úcta, nie je ani láska...