Brigada ci praca?

Príspevok v téme: Brigada ci praca?
achhhhhhhhhh

Zoznamila som sa s jednou babou na jednej brigade a super sme si rozumeli, a kedze sme obe nezamestnane tak sme si vybavili brigadu v Prahe a tesili sme sa tam.Ale nastal problem, lebo mne vcera volali z jednej firmy kde som bola davnejsie na pohovore, ze ak mam este zaujem ze ma prijmu na trvaly pracovny pomer. A tak som to dala vediet tej kamoske a ze asi z Prahy nic nebude, ze este neviem, a ta mi zacala vycitat, ze to jej nemozem urobit, ze uz si aj kufor kupila, peniaze zamenila, tesila sa tam, ze vazne jej toto nemozem urobit mi sklamane pisala... A ja teraz neviem co mam urobit...Ako by ste sa rozhodli vy? :-(((

delphia

neverim, ze ta prijmu hned na trvalo. skusobna doba su 3 mesiace. ak sa osvedcis, tak potom nepoviem, ale hned od zaciatku na trvalo- no nechce sa mi verit

ivana45

Nechapem, co riesis.
Jednoznacne : praca.
Ta kamaratka je divnou kamaratkou, skor je to sebecka ufnukana slecinka. Kamaratka (nebodaj-priatelka) ti Prahu vyslovene zakaze a dozrie, aby si nastupila do prace a zacala vzorne pracovat.
Ked to v praci nevyjde, zozeniete si inu brigadu trebars v Tokiu. Alebo si vyrazite na dovolenku.

GiovanniX

samozrejme pracu si vyber,kamoska moze ist aj sama,alebo nech najde na tvoje miesto inu kamosku
a co mate s tym dochodkom?ze sa to pocita do dochodku?prosim vas aky dochodok tu bude o 30 rokov ? ziadny co si clovek zarobi,uspori to bude mat.

smajliQa

TPP JE TPP..mozno teraz ste kamosky, ale o rok nemusite byt, alebo ani o mesiac, a tebe to nikto nevrati tie roky , ktore ti mimochodoms a pocitaju do dochodku.... takze jednoznacne TPP

titi...

Jednoznačne práca.Aj kamarátka to môže pochopiť ked je ozajstná kamarátka.Brigáda skončí a čo dalej?Ked ti nukaju prácu tak predsa máš istotu.

Cashia

no to snáď nemyslíš vážne..jasné, že ber tú prácu..ak ste si tak skvele rozumeli ako píšeš, tak by to mala pochopiť, veď v dnešnej dobe je veľmi ťažké zohnať prácu..
to chceš takto po brigádach dokedy chodiť, keď máš takúto skvelú príležitosť sa zamestnať? a ak ste sa spriatelili, tak sa predsa môžete stretnúť aj inde, nielen na brigáde; existuje telefón, internet a kopec iných spôsobov vďaka ktorým budete stále v kontakte..
sa mi tak vidí, že dievča sa nevie preniesť cez to, že tebe sa vyskytla možnosť sa zamestnať a takýmto šikovným spôsobom ťa "vydiera"..

xyxyz

hm tazka situacia...neviem na jednej strane ju chapem ale na druhej strane ked ta este aj sami oslovili ze mozes nastupit este aj na trvaly pracovny pomer..tak ja by som to asi vzala...ved nikto ti nezaruci ze ta praca v prahe bude dobra a mozno by ta za par dni z tade vyhodili, clovek nikdy nevie..ja by som urcite nesla do tej prahy...pre kamosku to sice moze vyzerat ako podraz no ale bohuzial teraz je taka vysoka nezamestnanost ze mozes byt rada ze mas sancu