Obťažuje ma učiteľ

Príspevok v téme: Obťažuje ma učiteľ
emmmma

Dobrý deň,
ja by som sa chcela opýtať, odkedy sa berú lichôtky, pozvania, a ine veci ako za obťažovanie od učiteľa.
Bližšie informácie na emali, nechcem to tu takto verejne písať, a som už zúfala, pretože neviem čo mám robiť. je mi to nepríjemné. prosim o akékoľvek rady. Ďakujem.
email: e_mmma@azet.sk

AdamKrt

Nemyslite si, ze keby bol aj riaditel kamarat toho ucitela, ze ked mu poviete, ze ak s tym nic neurobi on, podate staznost aj na neho na ministerstve skolstva, ze ako riaditel s tym nic neurobil a samozrejme aj na toho ucitela, plus - ze podate aj trestne oznamenie za sexualne obtazovanie, ze s tym ten riaditel nebude nic robit. Ked mu bude tiect do gati, bude si chranit vlastnu rit... ;-)

Druha moznost je, urobit pri narazkach v triede poriadny histericky vystup. Alebo nim pohrozit, ze to vykricis v skole. Po riadnom vresku sa vsetci zbehnu. Ked budes ziapat ako zmyslov zbavena, hned sa to zacne riesit.

Taky clovek bude skusat len dovtedy, pokial nenarazi na hranice. Potom vsak da pokoj. Skusa, co si moze dovolit.

radoba83

netreba mu dávať žiadne podnety.. a posielať ho do fucku a dať mu najavo že z toho môže mať prúser.. hlavne medzi štyrmi očami mu to daj jasne najavo.. a moc ho neohováraj pred spolužiakmi klebety a tak možno to celé zle iba vnímaš..

janka666

S pedagogmi je ťažko sa dohovoriť. Všetci sú kámoši a vo voľných chvíľach si aj povedia čo na ktorej vyskúšali a dobre sa na tom aj bavia..žiadne výčitky svedomia..proste zábava. Trošku to prostredie poznám, takže viem ako to asi tam funguje.
Matka povie, že o nič nejde, že to je normál..hm..vlastnej dcére?
U riaditeľa nič nezmôžeš, je to jedna banda, budú držať pri sebe a ty vyjdeš ako porazená.
Pri slovách možno nahrať, neviem..ak sú to dotyky, tak dobre je asi sa v tej chvíli naštvať a rozkričať..možno to zafunguje a nejako sa zľakne, že robíš cirkus..ale skúsiť to musíš..ak nie po dobrom, tak to bude s cirkusom..neviem či nie si introvert, preto si dovoľuje, že vidí, že nie si schopná sa vzbúriť a brániť..a ak si introvert, že máš problém sa prejaviť, tak sa musíš nejako premôcť a to spraviť...kamarátku máš, aspon jednu?..ktorá to registruje a drží ti stranu?..bolo by dobré to otvorene povedať všetkým spolužiačkam, že čo si k tebe dovoľuje a spýtaj sa na ich názor..neviem aké vzťahy máte v triede..
Lichôtky, dobre..ked sú v norme slušnosti, nie sex. podton, pozvania - rázne odmietať, nemáš záujem a ak sa dá povedať to rázne, nahlas, pred triedou, aby to počuli..iná cesta asi nie je.

emmmma

Dakujem vsetkym.

1, mne na to moja mama povedala, ze na kazdej skole je min. jeden ucitel, ktory je "zalubeny" do nejakej ziacky/ ziaka.

moj soobny nazor je taky, ze to vobec neni zalubenost. nerobil to len mne... len ku mne si dovolil najviac. z toho dovodu to nema vyznam riesit s mojimi rodicmi.
ine riesenie, ako prestupit, zatial nevidim.

2, povedat riaditelovi- ked riaditel a dany ucitel su najlepsi kamarati.
??? neviem, ci by som uspela.
povedala som mu, ze vzhladom nato, ze som jeho ziacka je jeho spravanie neadekvatne a a rozculuje ma to, a ze sa budem pre "JEHO" dobro robit, ze som to vsetko co sa dialo nevidela a nepocula.
no on zas po nejakej dobe s tym zacal.
tak neviem ???!!!

xy:)

ema, mali sme raz jednu uchylnu ucitelku. ale pokial bol kazdy ticho, veselo uchylacila nadalej. ked to prasklo, tak prestala a bola rada ze ju zo skoly nevyrazili. cize pokial to nepovies, nic sa nevyriesi.

ShaulaThalit

To nemala byť rada, to malo byť konštatovanie. A na čo máš ústa? Mám nápad. Čo ak si ich tak otvoriť a povedať nahlas o svojom probléme? Rodičom v prvom rade. Rodičia to vyriešia jednoducho a rázne tým, že pôjdu do školy a urobia poriadok.

učiteľka

Je to obťažovanie.Keď nevie učiteľ sa správať,tak nech ho nauči žiak-slušnosti.Daj mu to na vedomie,že je to nepríjemné.